Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Curs manipulació d’aliments per establiments de temporada

10 d'abril de 2019

Des de Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s'ha organitzat un nou curs destinat a adquirir coneixements pel que fa a la manipulació d'aliments per establiments de temporada, dirigit especialment a aquells que treballin en guinguetes, food trucks i establiments no sedentaris. Al final del curs s'entregarà un diploma d'assistència per a tots els que l'hagin realitzat.

Nits d’estels a Tordera

10 d'abril de 2019

Emmarcat dins les passejades 2019 del Parc del Montnegre i el Corredor, el pròxim dia 4 de maig tindrà lloc l’activitat “Nit d’Estels a Tordera”. El punt de trobada serà l’estació de ferrocarril de Tordera a les 20 h. Un cop allà, tothom es desplaçarà amb el seu vehicle particular fins al punt exacte per l’observació.  La durada d’aquesta activitat serà de 3 h i té un preu de 3 € per als majors de 12 anys i de 2 per als que en tinguin menys de 12.

Reunió informativa per a famílies per explicar la posada en marxa de l'Hivernacle

10 d'abril de 2019

El servei de "L'Hivernacle, un espai on créixer", torna a la càrrega aquest pròxim 23 d’abril després d'uns temps d'inactivitat. Amb motiu de la nova etapa d’aquest espai juvenil aquest divendres, dia 12, a les 18.30 h se celebra una sessió informativa per a les famílies al Punt Jove. És important destacar que tothom que vulgui inscriure’s ho podrà fer a partir del mateix dia de la reunió (12 d’abril).

Passejada "Plans, rocs i bruixes" des de Vallgorguina

5 d'abril de 2019

Aquest diumenge, dia 7 d’abril, emmarcat dins les Passejades del Parc del Montnegre i el Corredor 2019, tindrà lloc la passejada “Plans, rocs i Bruixes”. El punt de partida serà l’Ajuntament de Vallgorguina a les 9 h del matí, des d’on s’emprendrà un recorregut a peu de 7 quilòmetres amb una durada de 3,5 m.

L'Hivernacle i el Punt Jove reprenen la seva activitat habitual aquest abril

5 d'abril de 2019

Els serveis juvenils "Punt Jove" i "Hivernacle, un espai on créixer" es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril. Tot i que l'Ajuntament de Sant Cebrià va obrir un procés de licitació per la contractació d'aquests serveis, aquest va quedar desert, cosa que ha implicat que s'hagi de realitzar una contractació menor.

Tot a punt per "Sororitat", el taller gratuït de creació de xarxes de suport mutu entre dones

5 d'abril de 2019

El dia 26 d'abril arrenca "Sororitat" el projecte de creació de xarxes de suport mutu entre dones que durà a terme Gisela Matilla, de Llavors Vives. Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent tots els divendres, des del 26 d'abril fins el 21 de juny, de 9.15 a 12.15 h.

Les “Experiències al voltant dels formatges artesans” van atraure una gran afluència de públic a Can Coris

4 d'abril de 2019

La setmana passada va tenir lloc "Experiències al voltant dels formatges artesans" a Can Coris. Una activitat, organitzada per Òmnium Cultural de la Vallalta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Cebrià i Sant Pol, on Josep Maria Puigvert i Sílvia Rodríguez van parlar, després de la introducció de Salvador Sauleda, sobre el procés artesanal d'elaboració dels formatges Murgó, aprofundint sobre les característiques i qualitats d'aquest producte.

Reforçada l’operativa dels contenidors de reciclatge i rebuig al nucli urbà

2 d'abril de 2019

La bateria de contenidors ubicada al carrer Esplanada ja és del tot operativa. Disposa de tres contenidors d'envasos i un de residus orgànics soterrats. Pel que fa a la vorera, aquest punt de reciclatge disposa, com fins ara, de tres contenidors: vidre, paper i cartó i fracció resta. Durant aquesta setmana s'han col·locat bateries de contenidors en el carrer Ausiàs March i Miquel Martí i Pol del nucli urbà, amb tres contenidors d'envasos i un d'orgànica a cadascun.

Tornen les Sardanes a la plaça

2 d'abril de 2019

El CESC, des de la Comissió per al Foment de la Sardana, torna a posar en marxa, a partir d’aquest mes d’abril, sardanes a la plaça de l’Església. Seran el segon i el quart diumenge de cada mes a les 11.30 h. De moment, s’han organitzat sardanes fins el mes de juny. Els horaris són els següents: 14 d’abril 28 d’abril 12 de maig 26 de maig 9 de juny 23 de juny

Finalitza amb èxit el curs de defensa personal

2 d'abril de 2019

El passat divendres va finalitzar el curs de defensa personal adreçat a les dones que es va posar en marxa el mes de març conduït per l'entrenador Manuel Fernández, Sense 5è DAN. Un total de deu dones, d'entre les que es trobava l'alcaldessa municipal, han pres part d'aquesta iniciativa, coincidint en què ha estat una bona experiència d'aprenentatge; curta però intensa.

Registres del 111 al 120 de 1867
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 187 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219