Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

SUBVENCIÓ TAXA D'ESCOMBRARIES 2014

27 de març de 2014

Què és ? És la bonificació equivalent al 100% de l’import de la taxa de recollida d'escombraries destinada a aquelles unitats familiars que reuneixin les següents condicions: 1.    Que tots els membres de la unitat familiar figurin empadronats en aquest municipi. 2.    Que l'habitatge que, per qualsevol títol, ocupi la unitat familiar ho sigui en concepte de residència habitual i permanent i no com a segona residència.

QUEDA INAUGURAT EL PARC INFANTIL DE DAVANT DE L'ESCOLA BRESSOL

27 de març de 2014

A partir d'avui, els infants més petits del poble i les seves famílies podran gaudir d'un nou parc infantil als terrenys de davant de l'escola bressol. Aquest era ja un punt de trobada quan els petits sortien de l'escola i, ara, podran gaudir d'unes instal·lacions adequades a les seves necessitats.L'objectiu, construir un Sant Cebrià de tots i per a tots.

SEGUIM AMB LA CAMPANYA #SOMSANTCEBRIÀ

27 de març de 2014

Un pas endavant en el nostre objectiu per aconseguir que el Facebook reconegui el nostre topònim real.En els últims dies s'ha instal·lat una pancarta reivindicativa al parc Ernest Lluch visible tant pels vianants com pels vehicles que atravessen el poble, per recordar que cal la col·laboració de tots/es per aconseguir el nostre objectiu. En aquest enllaç trobareu un recordatori de les instruccions a seguir: - Instruccions de la campanya #SomSantCebrià.

AFECTACIONS DE LA LÍNIA DE BUS QUE PARA A L'HOSPITAL DE CALELLA EN MOTIU DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

20 de març de 2014

El dia 24 de març, en motiu del pas de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2014 que es celebra a la nostra comarca, la línia de bus Calella-Pineda quedarà afectada. Aquesta línia és la que molts usuaris de la zona fan servir per arribar fins a l'Hospital de Calella des de l'estació de tren de Calella, però entre les 12:30h i les 19h, no efectuarà parades a centre hospitalari.

NARA ACULL EL CICLE DE TALLERS GRATUÏTS "CRÉIXER EN FAMÍLIA" DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA

19 de març de 2014

  Per iniciativa de "NARA: iniciatives socials i serveis educatius" les seves instal·lacions seran el punt de trobada del Cicle de Tallers gratuïts "Créixer en família" que el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya subvenciona. Es tracta d'un cicle de sis sessions de dues hores cadascuna on pares i mares podran reflexionar i compartir experiències guiats i assessorats per un professional expert de l'àmbit de l'educació.

NOTA INFORMATIVA SOBRE L'AFECTACIÓ DEL TRÀNSIT PER PAS DE LA VOLTA CICLISTA

18 de març de 2014

  El dilluns 24 de març la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà pel nostre municipi. Aquesta cartell informa sobre les afectacions al trànsit. No oblideu que un dels passos de la carrera per Sant Cebrià afecta a l'hora de sortida per la tarda dels alumnes de l'escola El Pi Gros.  

JORNADA DE PORTES OBERTES DE L'ESCOLA BRESSOL EL RIAL

18 de març de 2014

L'Escola Bressol Municipal El Rial realitzarà la Jornada de Portes Obertes el dissabte 26 d'abril.La jornada començarà a les 10:30h del matí amb una sessió informativa i després podreu visitar totes les instal·lacions.El període de preinscripció es durà a terme del 5 al 16 de maig ambdós inclosos. Durant la Jornada de Portes Obertes es lliurarà tota la documentació necessària. Per a més informació sobre la preinscripció: www.gencat.

CONCERT POÈTIC-MUSICAL PER SANT JORDI

18 de març de 2014

El diumenge 20 d'abril, dins de la programació de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura i Festes en col·laboració amb el CESC han organitzat un Concert Poètic-Musical  a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. L'acte tindrà lloc a la Plaça de l'Esglèsia a les 11h del matí.

BASES REGULADORES PER LA CONCESSIÓ D’ESPAIS DE VENDA A LA FIRA DE LA MADUIXA

17 de març de 2014

La Junta de Govern Local del passat 17 de febrer va aprovar les Bases Reguladores pel procediment de concessió d'espais de venda a la Fira de la Maduixa d'enguany.Us adjuntem aquestes bases i també el model de sol·licitud d'autorització per venda i el model de declaració responsable.

TALL DE CARRETERA A L'ACCÉS A CAN DOMÈNEC PER CASTELLAR D'ÍNDIES PER OBRES DE CANALITZACIÓ

17 de març de 2014

A partit d'avui, dilluns 17 de març, l'accés a Can Domènec per Castellar d'Índies (pista del c/Collserola) restarà tancat per obres de canalització.Es calcula que les obres duraran una setmana.

Registres del 1171 al 1180 de 1613
« Pàgina 118 »  [ 1 | ... | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219