Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 20 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

EL PLE APROVA PER UNANIMITAT L'ADHESIÓ AL RECURS D'INCONSTITUCIONALITAT DE LA LRSAL

5 de març de 2014

En el ple extraordinari que es va celebrar dijous passat i que contenia únicament aques punt es van aprovar per unanimitat les mesures a prendre per a recórrer contra la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local que pretén imposar el Govern Central.Els acords que es van aprovar són: Primer.

L'OBRA DE TEATRE PREVISTA PEL 23 DE MARÇ QUEDA ANUL·LADA

5 de març de 2014

L'obra de teatre "Boarding Pass" d'Eskakejats Teatre que estava prevista pel diumenge 23 de març i que vam publicitar a "El Pregoner" de febrer no es podrà portar a terme per motius aliens a l'Ajuntament de Sant Cebrià.

INFORMACIÓ SOBRE L'INSTITUT DE LA VALLALTA

4 de març de 2014

NO HEM TINGUT CAP RESPOSTA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ RESPECTE A LA INSTAL•LACIÓ DE L’INSTITUT A SANT POL DE MAR. En relació a la instal•lació de l’institut de la Vallalta amb mòduls, a Sant. Pol de Mar, hem de dir que tot i que ens alegraria molt disposar d’institut per a la Vallalta, el nostre ajuntament no ha rebut oficialment cap confirmació de la instal•lació de l’institut a Sant Pol de Mar per part del Departament d’Educació.

MEMÒRIA DE LA POLICIA LOCAL 2011-2013

4 de març de 2014

Us presentem la memòria comparativa de les actuacions de la Policia Local dels anys 2011-2013. Val a dir que en aquest impàs de temps s'han produït canvis molt visibles en el model policial i això queda reflectit en l'informe que adjuntem. Tot i l'evolució del personal al servei de la policia local des de 2011 a 2013 es veu un volum d'actuacions total igual que al principi del període, però amb una distribució molt diferent respecte el model inicial.

INAUGURAT EL NOU MERCAT SETMANAL

3 de març de 2014

Tal i com estava previst, el passat dissabte 1 de març es van les novetats del mercat setmanal dels dissabtes amb una nova distribució de les parades i a amb nous productes. Per celebrar-ho, es va obsequiar als que compraven al mercat amb un "Tast d'entrepans saludables" i tot amenitzat amb l'alegria que repartia el pregoner del Carnestoltes pel carrer Esplanada anunciant la gran festa que es celebraria a la tarda.Clicant aquí veureu una petita mostra fotogràfica.

GRESCA I XERINOLA A LA FESTA DE CARNESTOLTES

3 de març de 2014

Dissabte passat el Carnestoltes, rei dels poca-soltes, va arribar a Sant Cebrià i va omplir els carrers d'alegria i confeti per acompanyar als cebrianencs/ques en la Rua de Carnestoltes. A continuació, la festa es va traslladar al Pavelló Municipal on s'oferia xocolatada popular i on va tenir lloc el Concurs de Disfresses.

CONVOCATÒRIA DEL PLE EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEMÀ 27 DE FEBRER

26 de febrer de 2014

DIJOUS 27 DE FEBRER A LES 19H A LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ.  En aquesta sessió extraordinària del ple, es tractarà un únic punt: EL CONFLICTE EN DEFENSA DE L'AUTONOMIA LOCAL. Al mes de maig d’enguany es compliran trenta cinc anys de la constitució dels ajuntaments democràtics.

CAMPANYA PER DIR NO A LA REFORMA LOCAL IMPOSADA PER L'ESTAT

26 de febrer de 2014

S’ha encetat la campanya “Serveis municipals en perill per reformes del Gobierno Central”. Una campanya que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania els greus efectes de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat que ha aprovat el govern central. Aquesta reforma va directament en contra dels serveis que rebem com a ciutadans, una retallada de serveis públics com la nostra escola bressol, serveis socials, sanitat, etc..

VALORACIÓ DE LA CURSA D’ORIENTACIÓ O-FREE LA VALLALTA “IIIª ROGAINE DE LA VALLALTA”

24 de febrer de 2014

Sant Cebrià de Vallalta ha tornat a viure una cursa O-FREE d’orientació. Organitzada amb el Club Esportiu d’Orientació Oros de Mataró hi van prendre part 73 orientadors vinguts d’arreu i va guanyar José Luís Gómez Flores amb 96 punts. La cursa, que va sortir del camp de futbol de Sant Cebrià de Vallalta, consistia en que tan sols amb un mapa i una brúixola, s’havien de visitar el màxim nombre de fites distribuïdes en el mapa.

2on CROS DE SANT CEBRIÀ

24 de febrer de 2014

L´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i Gesport, i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Atletisme i el suport del Consell Esportiu del Maresme, el patrocini de Sport 333, Challenge Barcelona-Maresme i Joma, organitzen el 2n Cros de Sant Cebrià el dissabte 8 de març a la zona esportiva municipal, dins del Circuit Maresmenc de Cros.

Registres del 1141 al 1150 de 1559
« Pàgina 115 »  [ 1 | ... | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219