Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

PREINSCRIPCIONS OBERTES A L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL EL RIAL

8 de maig de 2014

Ja estan obertes les preinscripcions a l'Escola Bressol Municipal El Rial.

EL SERVEI DE RECOLLIDA D'OLI DOMÈSTIC ESTÀ TEMPORALMENT INACTIU

8 de maig de 2014

El servei de recollida d'oli domèstic esta temporalment fora de servei, doncs un camió va col·lisionar contra la el contenidor i aquest segueix en procés de reparació. Per reciclar el vostre oli domèstic us podeu adreçar a la deixalleria de dimarts a dissabte de 9 a 16h i els diumenges de 10 a 14h.

SERVEIS SOCIALS INFORMA: OBERTA LA CONVOCATÒRIA AL PROGRAMA DE VACANCES PER A GENT GRAN. IMSERSO 2014-15

8 de maig de 2014

Ja està oberta la convocatòria del programa de vacances per a gent gran de l' IMSERSO 2014-15.

CIRCULAR INFORMATIVA VIU I RIU L'ESTIU 2014

7 de maig de 2014

Us adjuntem la circular informativa que es va repartir en la reunió de pares sobre el Casal de lleure i el Campus Esportiu d'enguany.Més informació:  http://www.stcebria.cat/pl3/id712/actualitat/noticies/viu-i-riu-l-estiu-2014-campus-esportiu-i-casal-de-lleure.htm

L’ARXIU MUNICIPAL DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA PARTICIPA A L'EXPOSICIÓ VIRTUAL “L’OBRA DE LA MANCOMUNITAT ALS MUNICIPIS"

5 de maig de 2014

Enguany es commemoren els cent anys de la constitució de la Mancomunitat de Catalunya i amb aquest pretext hem cercat al nostre arxiu municipal una mostra de quines són les empremtes que hi han restat. Es tracta d’una mostra de documents d’arxiu a l’entorn de les accions realitzades per la Mancomunitat de Catalunya al territori de la província de Barcelona.

AQUESTA SETMANA ES DURAN A TERME LES OBRES PER LA CONSTRUCCIÓ DE REDUCTORS DE VELOCITAT A L'AVINGUDA MARESME

5 de maig de 2014

Com ja hem anat informant, l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va traçar un programa d'estudi i de propostes de millora en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d'augmentar la seguretat viària a l'artèria principal de trànsit del poble. Aquesta setmana els operaris de la Diputació de Barcelona iniciaran les obres construir reductors de velocitat o "esquenes d'ase" a l'Avinguda Maresme.

SOBRE LES SOSPITES D'ENVERINAMENT DE GATS A CAN PALAU

5 de maig de 2014

Es va detectar a Can Palau un gat que els veïns van creure que d'acord amb els simptomes externs que presentava estava enverinat i van donar la veu l'alarma i de queixa a l'Ajuntament i a les xarxes socials suposant que hi havia moltes morts relacionades amb aquest fet, l'Ajuntament va considerar oportú realitzar la necròpsia a aquest animal per poder concretar aquesta situació i per tant determinar la nostra actuació davant els resultats.

RECORDATORI SERVEIS NO OPERATIUS 2 DE MAIG

30 d'abril de 2014

Us recordem que divendres 2 de maig:- El servei d'atenció al client de Sorea no atendrà a les Oficines Municipals però els podreu trobar el dia 9 i 23 de maig.- El centre d'assistència primària de Sant Cebrià romandrà tancat. Si hi ha alguna visita de caràcter urgent, es podrà adreçar al Consultori de Sant Pol o de Canet. 

XERRADA: ALIMENTACIÓ SALUDABLE PER A LA GENT GRAN

30 d'abril de 2014

L'Ajuntament de Sant Cebrià ha organitzat una xerrada sobre alimentació saludable per a gent gran, servei ofert al catàleg d'activitats d'educació per a la salut 2014 de la Diputació de Barcelona.Es tracta d'un taller participatiu d'una hora de duració on es farà una breu explicació sobre classificació dels aliments, necessitats nutricionals i alimentació saludable i activitat física i una segona part d'intercanvi d'opinions en grup.

AVÍS METEOROLÒGIC PER DIVENDRES 2 DE MAIG

30 d'abril de 2014

Us adjuntem l'avís meteorològic que el CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) de Protecció Civil Catalunya ens ha tramès de cara divendres 2 de maig.

Registres del 1131 al 1140 de 1613
« Pàgina 114 »  [ 1 | ... | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219