Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

NORMES DE SEGURETAT PER LA CERCAVILA DELS TRABUCAIRES

25 de setembre de 2014

NORMES DE SEGURETAT PELS TRABUCAIRES: - L’organització adverteix a les persones amb problemes d’oïda o amb sensibilitat   auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució   en els  actes en els quals participin els trabucaires. - Es recomana als assistents portar protecció auditiva. - No s’ha d’encendre res ni fumar a prop de les bosses que contenen pólvora.

NORMES DE SEGURETAT PEL CORREFOC

25 de setembre de 2014

Per una festa segura per a tothom, llegiu els Consells de seguretat pel Correfoc de Festa Major de dissabte a la nit. Pels participants: - Porteu roba de cotó, preferiblement vella amb mànigues i pantalons llargs. - Porteu un barret que cobreixi el cap i tapeu-vos el clatell amb un mocador de cotó. - Porteu el calçat adequat (esportiu, de muntanya, etc...) - No demaneu aigua als veïns. - Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat.

LA FESTA MAJOR 2014 ARRENCA AVUI AMB LA CERCAVILA DELS TRABUCAIRES I EL PREGÓ

24 de setembre de 2014

Demà a les 20:30h encetem la Festa Major amb la cercavila pels carrers del poble acompanyats dels Trabucaires de Ripollet que ens conduiran des de l'Avinguda Maresme (davant del Pim Pam Pum) pel carrer Centre i fins la Plaça de l'Església on, a les 20:30h, tindrà lloc el Pregó de Festa Major. No us el perdeu doncs ens visitarà un misteriós i singular personatge. *En cas de pluja, el Pregó es farà al Pavelló.

OBRES DE MILLORA DEL PAVELLÓ D'ESPORTS

24 de setembre de 2014

  Just després de la Festa Major, s'iniciaran les obres de millora del Pavelló d'Esports Municipal i està previst que durin uns dos mesos amb un cost de aproximat de 450.000 euros. Els treballs que s'han de dur a terme són amplis. Entre d'altres, es substituirà la coberta, eliminant la de fibrociment actual, es canviarà el fals sostre, es sanejarà la pista poliesportiva i es construiran lavabos nous que compleixin amb els requisits d'accessibilitat.

EL GRUP DE TEATRE DE SANT CEBRIÀ PRESENTARÀ LA SEVA NOVA OBRA A LA FESTA MAJOR

23 de setembre de 2014

El diumenge 28 de setembre a les 19h al Pavelló, dins dels actes de la Festa Major, el Grup de Teatre de Sant Cebrià presentarà la seva nova obra "Estimar, el que és estimar, només t'estimo a tú!".  Autor i director: Jesús Milà Gatell.Aquí podeu veure el cartell de l'obra.

LA REVISTA RECULL CELEBRA 15 ANYS

23 de setembre de 2014

L'edició de la revista municipal "Recull" d'aquest mes de setembre ens porta a celebrar els 15 anys d'aquest mitjà de comunicació local.Podeu llegir-la clicant aquí.

L'AJUNTAMENT I EL DEPARTAMENT D'INTERIOR SIGNEN TRES CONVENIS PER MILLORAR LA SEGURETAT LOCAL

22 de setembre de 2014

El divendres 19 de setembre es va signar 3 convenis entre l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i el Departament d’Interior que incrementarà la col·laboració i la coordinació entre els cossos de seguretat de la policia local i els Mossos d’Esquadra. A la signatura va assistir la Sra. Maite casado, directora general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, el Sr. Josep Milan, Subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Sr.

INTERESSANT CONFERÈNCIA DE ROSER ALMUZARA A CAN CORIS

22 de setembre de 2014

El divendres 19 de setembre, es va fer a Sant Cebrià una conferència dintre dels actes de Commemoració del Tricentenari al Maresme, que portava per títol "UNA VISIÓ DEL MARESME DURANT LA GUERRA DE SUCCESSIÓ DE MATEU BRUGUERA (1820-1882)". La ponent va ser la Rosa Almuzara, directora de l'Arxiu comarcal del Maresme, que ens va oferir aquesta conferència de manera altruista. L'ajuntament li vol manifestar el seu agraïment. Podeu veure les imatges clicant la fotografia de sota.

TALL DEL SUMINISTRAMENT DE L'AIGUA

19 de setembre de 2014

SOREA ha anunciat un tall del suministrament de l'aigua per dilluns 22 de setembre de les 9h a les 13h. Us adjuntem el comunicat de SOREA amb la concreció dels carrers del tall. 

LES SARDANES A LA PLAÇA TAMBÉ ENS ACOMPANYARAN L'ÚLTIM TRIMESTRE DE L'ANY

19 de setembre de 2014

Aquesta és la programació de les Sardanes a la Plaça pels mesos d'octubre, novembre i desembre. Gràcies a la Comissió del Foment de la Sardana del CESC, podrem gaudir de les sardanes cada dos diumenges a les 11h a la Plaça de l'Església.

Registres del 1131 al 1140 de 1697
« Pàgina 114 »  [ 1 | ... | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219