Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

ARRANJAMENTS DE PINTURA A L'ESGLÉSIA I VOLTANTS

2 d'octubre de 2014

S'han realitzat treballs de pintura a la façana de l'església i als voltants ja que estaven deteriorats pel pas del temps i perquè havien patit actes incívics tals com pintades.Aquesta actuació ha tingut un cost de 15.000 euros que han estat subvencionats en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona.

MILLORES D'ACCESSIBILITAT I SEGURETAT VIÀRIA A LES URBANITZACIONS I AL NUCLI

2 d'octubre de 2014

Durant el passat mes de setembre es van fer actuacions de sanejament de l'asfalt als carrers més malmesos de la urbanització Castellà d'Índies.D'altra banda, els tècnics municipals estan redactant un projecte per millorar el paviment d'alguns carrers del nucli urbà i de les urbanitzacions de Castellà d'Índies i Can Palau que es durà a terme a partir de la vinent primavera.

EL GAS NATURAL PODRIA ARRIBAR L'ANY VINENT A CAN PALAU, CAN DOMÈNEC I CASTELLAR D'ÍNDIES

2 d'octubre de 2014

Els treballs tècnics i les converses de l'Ajuntament de Sant Cebrià amb Gas Natural donaran fruits el 2015 quan es preveu que la companyia farà arribar el gas natural a Can Palau, Castellà d'Índies i Can Domènec, sense cap cost pels veïns.

EL CLUB DE BÀSQUET DE SANT CEBRIÀ BUSCA JUGADORS/ES

1 d'octubre de 2014

El C.B. Sant Cebrià busca jugadors/es d'entre 9 i 12 anys per completar els seus equips.Animeu-vos!

SANT CEBRIÀ TINDRÀ UN PUNT D'INFORMACIÓ DEL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR

1 d'octubre de 2014

El nou Punt d'informació del Parc Natural del Montnegre i el Corredor fixe estarà ubicat al Casal de Cultura i Joventut i en ell es fomentarà l'acollida, orientació i promoció d'activitats del Parc. Aquest espai concentrarà informació sobre serveis relacionats amb el lleure i la natura i atendrà els visitants al municipi, que formant part de la Vallalta i del Montnegre, té àrees d'un alt valor ecològic i paisatgísitc.

NETEJA DE LA RIERA VALLALTA

1 d'octubre de 2014

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha concedit la subvenció que va demanar l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta per a la neteja de la riera Vallalta. L'actuació està prevista per abans de finals d'any i l'ajuntament assumeix un 20% del seu cost (l'ACA el 80% restant).En aquesta subvenció es demanava també la neteja d'altres rieres del municipi però únicament s'ha concedit la neteja de la riera Vallalta.

MOLTES GRÀCIES DONANTS DE SANT CEBRIÀ!

30 de setembre de 2014

Els resultats de la Campanya de Donació de Sang que es va realitzar dissabte passat, en plena Festa Major, van ser molt positius.S'hi van acostar 31 donants i hi va haver 6 oferiments (un de nou).Moltes gràcies i fins la propera!

PRESENTACIÓ DELS TALLERS D'HORT I CUINA

30 de setembre de 2014

El proper divendres 3 d'octubre, de 17:30h a 18:30h, a l'escola bressol El Rial es presentaran els Tallers d'hort i cuina "Plantem i collim la temporada" que es duran a terme a les instal·lacions de l'escoba bressol en els propers mesos.

NOUS ESPAIS EDUCATIUS EN FAMÍLIA A L'ESCOLA BRESSOL EL RIAL

30 de setembre de 2014

Us volem informar dels nous espais educatius que s’ofereixen a l’escola bressol del municipi. ESPAI NADÓAdreçat a mares i pares que acaben de tenir un fill fins a un any d’edat i a dones en estat de gestació. Un temps per compartir il•lusions, expectatives, pors i els possibles neguits que genera l’espera i l’arribada d’un fill/a.

JA PODEU VEURE LES FOTOGRAFIES DE LA FESTA MAJOR

30 de setembre de 2014

Podeu veure la Festa Major 2014 en imatges entrant al nostre canal Flickr.Entreu-hi cliqueu aquí.

Registres del 1121 al 1130 de 1697
« Pàgina 113 »  [ 1 | ... | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219