Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

A la venda els tiquets per al sopar del pregó de Festa Major

18 de setembre de 2017

Ja han sortit a la venda els tiquets per al sopar popular del pregó de Festa Major que se celebrarà el dia 28 de setembre a les 21 h.  Després de que a les 20.30 h,  Montserrat Colomer Cortada faci el pregó per a la Festa Major d’aquest any, l’empresa “Pollastres Hilario” s’encarregarà de servir el sopar de Festa Major en el mateix Pavelló Municipal.

Comunicat de situació de prealerta de l'Inuncat

15 de setembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, al registres que s'han recollit des d'ahir (20'6 l. a Caldes de Montbui) i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especiald'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.

bibliobús Montnegre

15 de setembre de 2017

Arriba el bibliobús Montnegre a Sant Cebrià! El dia 28 de setembre, tenim tots cita al pati del Punt Jove a les 17 h. Aquest cop la mOn ens donarà la benvinguda al seu món monstruós, on parlarà sobre la por, que sempre està amagada perquè és molt espantadissa i nosaltres no ho sabem. Ens explicarà que no ens em d’espantar de tenir por, doncs fins i tot els més valents la tenen. Per últim, la mOn ens recomana cantar, perquè, segons les seves pròpies paraules, “qui canta, la por espanta!”.

Suspensió de la Marxa Familiar de la Vallalta per previsió de mal temps

14 de setembre de 2017

La Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià el proper 16 de setembre ha estat cancel·lada per previsió de mal temps. La nova data prevista per l'activitat és el diumenge 15 d'octubre a la mateixa hora i lloc.

Sortida Water World, posposada fins el 17 de setembre. Inscripcions obertes!

12 de setembre de 2017

La sortida al parc aquàtic Water World, prevista pel dia 7 de setembre, ha quedat posposada fins el dia 17 del mateix mes. Les inscripcions finalitzaran el dia 14 de setembre i es poden dur a terme des de les 10 fins les 18 hores, al carrer Miquel Martí i Pol, 2. a sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Diada de Sant Cebrià

12 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta s’entrena per la festa major amb la diada del Sant que dóna nom a la vila. Així, per commemorar el dia del Sant i amb motiu de “pre-programa” de festa major se celebraran tot un seguit d’actes en el municipi.

Canvi d'ubicació per la Cantada d'Havaneres

12 de setembre de 2017

La cantada d’havaneres, prevista pel proper dia 16 de setembre de 2017 a les 20:30 a la Plaça de l’Església, canviar d'ubicació. L'activitat serà traslladada al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta donada la previsió de tempestes i una forta baixada de les temperatures.

Restriccions carretera BV-5128

8 de setembre de 2017

El proper diumenge dia 10 de setembre de 2017 a partir de les 19’30 i amb motiu de la Marxa de Torxes informem que hi haurà restriccions de la circulació a la carretera BV-5128, direcció Sant Pol de Mar. Perdoneu les molèsties.

Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta

8 de setembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta. Es preveu un episodi per intensitat de pluja amb superació del llindar de 20 mm / 30 min.

Marxa Familiar Sant Cebrià de Vallalta

7 de setembre de 2017

El proper dia 16 de setembre se celebrarà la Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià. El pavelló municipal de la vila esdevindrà el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada. La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Registres del 101 al 110 de 1370
« Pàgina 11 »  [ 1 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 137 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219