Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 25 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Restriccions de trànsit dissabte dia 10 de febrer

9 de febrer de 2018

Us avisem de què demà, dissabte dia 10 de febrer, hi haurà restriccions de trànsit amb motiu de la celebració de la rua de Carnestoltes 2018. Preguem que disculpeu les molèsties 

Sopar groc solidari de l’Assemblea Nacional Catalana a Sant Cebrià

8 de febrer de 2018

Divendres 2 de març, la Territorial de Sant Cebrià de l’Assemblea Nacional Catalana organitza un sopar groc solidari. Una trobada que té per objecte recollir fons per la caixa de solidaritat amb els presos polítics i continuar fent soroll per fer front al seu injust empresonament.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

8 de febrer de 2018

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Robatoris a la gent gran, una realitat que cal evitar

8 de febrer de 2018

Dos homes i una dona van ser detinguts la setmana passada, com a presumptes autors de robatori a persones d’edat avançada a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i a Martorell (Baix Llobregat). L’ investigació ha demostrat que els lladres anaven al darrera de persones d’edat avançada, que controlaven des dels bancs quan les possibles víctimes treien diners en efectiu, per tal de seguir-los i poder així, efectuar el robatori.

Avís per possibles nevades

7 de febrer de 2018

Meteomar informa d'avís per possible nevada a la nistra vila a cota 300 a 400m i puntualment per sota. Entre 5 i 10cm. Aquesta alerta és vàlida de 20h del 07/02/18 fins 10h del 08/02/18.

La cinquena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme ja té data

6 de febrer de 2018

El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme 2018 tindrà lloc el divendres dia 23 de febrer, de 9.30 a 12.45 h. Aquesta iniciativa del Consell Comarcal, que vol acostar l'emprenedoria als joves a partir d'experiències properes, tindrà aquest any com a temàtica central de les conferències les xarxes socials.

Taller de maternitat conscient

5 de febrer de 2018

Les Dones de la Vallalta han organitzat, en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Pol de Mar, una trobada en la que busquen “connectar, treballar i mirar” a la maternitat. Proposen deixar enrere la concepció actual que és te de la maternitat per redescobrir el potencial que les dones tenen per ser mares. Un treball en grup, liderat pe Sígrid Fadrique (www.sigridfadrique.com) que té per objecte endinsar als participants en una nova perspectiva de la maternitat.

Esmorzar popular de la Penya Vistamar

5 de febrer de 2018

La Penya Vistamar celebrarà un esmorzar popular el dia 17 de febrer de 9 del matí fins a les 12 del migdia. En aquest àpat, que serà gratuït per a tots els socis de la Penya, se serviran ous ferrats i botifarres a la brasa i begudes per acompanyar. La zona esportiva de la urbanització serà un cop més l'escenari on es desenvoluparà l'activitat, que tindrà un cost de 4 € per a tots aquells no socis que hi vulguin participar.

Curs d’autoconeixement i Gestalt per a dones

2 de febrer de 2018

Sígrid Fadrique (www.sigridfadrique.com) , psicòloga i terapeuta Gestalt, impartirà un curs d’autoconeixement i Gestalt dirigit al públic femení, organitzat per les Dones de la Vallalta. Un curs que pretén convertir-se en un espai de trobada per compartir amb altres dones, en el que s’oferiran eines per a conèixer-se a una mateixa i per a sanar-se, a través del creixement personal i de la potenciació  de la feminitat.

Sant Cebrià de Vallalta dóna 11 tones de roba usada amb una finalitat social i ambiental

31 de gener de 2018

L'organització Humana, que promou des del 1987 la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil, va recuperar durant l'últim any 11.042 kg de tèxtil usat provinent de Sant Cebrià de Vallalta. Aquestes donacions, que representen un augment de 5,29% respecte a l'any anterior, representen l'aposta que el municipi fa vers el model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Registres del 91 al 100 de 1474
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 148 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219