Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 12 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nou servei i contractació de manteniment dels espais verds públics i l'arbrat diari

27 de maig de 2019

La prestació del servei de manteniment dels espais verds públics i de l'arbrat viari s'ha posat en marxa sota la gestió de LACYCLA Garden Services. Fins ara, el manteniment dels espais verds municipals es duia a terme des de l'Àrea de jardineria municipal amb l'ajuda de contractacions que es feien a través de plans d'ocupació i cada any s'havia de fer una nova licitació per trobar una empresa que s'encarregués de les zones verdes.

“Poetes i el Mar” a Sant Pol aquest dijous

27 de maig de 2019

Aquest dijous, dia 30 de maig, tindrà lloc la xerrada i el recital de poemes “Poetes i el Mar”. Un acte que se celebrarà a Sant Pol des d’Òmnium Cultural, en el marc de la 5a Festa del Mar, i en el qual intervindrà Marta Colell, llicenciada en Filologia Romànica i secretària del Centre d’Estudis Sant Cebrià.  L’esdeveniment ser celebrarà a l’Antic Cafè El Centre, al carrer Consolat de Mar, 26, de Sant Pol de Mar, a les 19.

Torna la popular Trobada de puntaires a Sant Cebrià

23 de maig de 2019

L'aparcament de Can Martri tornarà a esdevenir diumenge dia 2 de juny l'escenari de la Trobada de Puntaires de Sant Cebrià de Vallalta. Un esdeveniment que, organitzat per l'Associació de Puntaires de Sant Cebrià de Vallalta amb el suport de l'Ajuntament, arriba enguany a la seva tretzena edició.

El bibliobús Montnegre porta ‘Triacontes’ a Sant Cebrià

23 de maig de 2019

La companyia De Parranda porta el seu espectacle 'Triacontes' a Sant Cebrià de Vallalta de la mà del Bibliobús. Una activitat consisteix a fer girar una ruleta que aporta emoció a l’hora de triar el conte que s’explicarà durant l’activitat. La ruleta consta de vuit compartiments amb un color i una història cadascun. El que toqui serà aquell que s’explicarà.  El lloc d’aquest espectacle infantil serà la Plaça Onze de setembre a Sant Cebrià de Vallalta, dijous dia 30 de maig a les 10.

Benvinguts a Pagès Maresme, un cap de setmana per endinsar-se en el món rural i agrícola de la comarca

21 de maig de 2019

Més de 25 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats vinculades al món de la pagesia participaran enguany a “Benvinguts a Pagès”. Una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb Turisme de Catalunya, que vol donar visibilitat a l’activitat rural i agrícola de Catalunya.

Tancada la Deixalleria aquest diumenge a causa de l'IRONMAN

17 de maig de 2019

Aquest pròxim diumenge la Deixalleria restarà tancada per motiu de les restriccions de trànsit que causa el pas de la  prova IRONMAN pel nostre municipi,  ja que afecta a les vies d’accés a Sant Cebrià de Vallalta.

Oberta la convocatòria de Prestacions de suport a l'escolarització per al curs 2019

16 de maig de 2019

Ja està oberta la convocatòria de Prestacions de suport a l'escolarització en concepte de llibres i material per al pròxim curs 2019. A partir de demà, dia 17 de maig, fins els dia 6 de juny (ambdós inclosos),es podran presentar les sol·licituds. A l'apartat de la dreta s'adjunten: el model de sol·licitud,el Decret i les bases per a participar en el nostre municipi.

Xerrada sobre literatura infantil a l’escola bressol El Rial divendres 17 de maig

14 de maig de 2019

Aquest divendres 17 de maig, a les 18.30 h, l’escola bressol municipal El Rial durà a terme una xerrada per introduir el públic a la descoberta de les potencialitats dels contes infantils. Sota el nom “Apropar-nos als contes infantils”, Esteve Guardiola, llibreter i expert en literatura infantil, serà l’encarregat de conduir aquest col·loqui. L’esdeveniment és gratuït i està adreçat a pares, mares, avis, educadors, pedagogs i tots aquells que tinguin interès en el món de la infantesa.

Sant Cebrià celebra la seva arrossada popular

13 de maig de 2019

130 persones es van reunir ahir per gaudir de l'arrossada popular que es va celebrar al nostre municipi. Aquest acte primaveral, que forma part de les celebracions de l'any del Mil·lenari, es va desenvolupar en una jornada que va transcórrer sense incidències i de la qual el músic Parry va ser un dels protagonistes principals. La seva música, formada en la seva majoria per balls tradicionals de saló com pasdobles i valsos, va posar ritme a la festa fins quarts de set de la tarda.

Tall del subministrament elèctric d’Endesa a Can Palau divendres 17 de maig

13 de maig de 2019

Aquest pròxim divendres, 17 de maig, la companyia Endesa efectuarà un tall del subministrament elèctric d’una hora i mitja aproximadament, per treballs de manteniment a la urbanització de Can Palau. L’horari previst per tall serà d’11.30 h fins a les 13 h. S’adjunta a l’apartat de la notícia el comunicat oficial d’Endesa.

Registres del 91 al 100 de 1882
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219