Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 11 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Línia d’ajuts de l’Estat pel temporal Glòria a particulars

5 de febrer de 2020


informació

Des de l’Ajuntament us informem que l’Estat espanyol té obertes les ajudes recollides en el Reial Decret 307/2005 de 18 de març, pel qual es regulen les subvencions en atenció a determinades necessitats derivades de situacions d'emergència o de naturalesa catastròfica, i s'estableixen els procediments per a la seva concessió (subvencions existents, normativa sempre en vigor). Podeu disposar de tota la informació a la pàgina web: http://www.proteccioncivil.

Fundació Humana recull al 2019 gairebé 10 tones de tèxtil recuperades a Sant Cebrià de Vallalta

4 de febrer de 2020


fundació humana

Fundació Humana ha recollit gairebé 10 tones de tèxtil a Sant Cebrià de Vallalta durant el 2019. L’any passat, els donants van dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzaven als contenidors de color verd de la Fundació. El servei de recollida selectiva del tèxtil és gratuït i representa un estalvi per als municipis adherits com Sant Cebrià de Vallalta.

Memòria de Seguretat Local 2019

3 de febrer de 2020


policia local

Compromesos amb la transparència, el govern de Sant Cebrià de Vallalta fa pública la Memòria de Seguretat Local 2019 que ha elaborat la Policia Municipal. En el document adjunt s’hi poden consultar el conjunt de serveis relacionats amb diferents àrees duts a terme per aquest cos policial local durant l’any 2019. L’objectiu principal és donar a conèixer els diferents àmbits on més requeriments i/o actuacions es duen a terme.

Sant Cebrià de Vallalta es declara Zona afectada greument per una emergència de protecció civil

31 de gener de 2020


temporal Gloria

El ple del mes de gener de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta celebrat aquest dijous a la nit, ha aprovat per unanimitat declarar el municipi “Zona afectada greument per una emergència de protecció civil” arran dels efectes del temporal Glòria. L’equip de govern ha valorat els danys ocasionats pel temporal al municipi amb un valor de 845.000 euros. Així ho va exposar l’alcalde, Albert Pla, al Consell d’Alcaldies que es va celebrar dimarts a la seu del Consell Comarcal.

L’Ajuntament acaba les obres d’asfalt al carrer Recés dels Pins

29 de gener de 2020


asfalt carrer Recés dels Pins

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha acabat les obres d’asfalt puntual al carrer Recés dels Pins de la Urbanització Vistamar. Aquesta ha estat motivada per l’existència massiva de flonjalls, que suposava un perill per el trànsit rodat. Aquest són provocats per l’existència d’arrels d’arbres subterrànies que provoquen deformacions en l’asfalt. L’empresa adjudicatària ha realitzat les obres de sanejat, reblert i pavimentació. La inversió ha estat de 13.278€.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta disposa del servei Xaloc per a la recerca de feina

27 de gener de 2020

Cada dijous de 10 a 14h. l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta té a la vostra disposició una persona tècnica de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació que us pot assessorar en el procés de recerca de feina. La Xarxa Xaloc està impulsada per la Diputació de Barcelona i gestiona diàriament més de 1.000 ofertes de feina en aquest lloc web: https://xaloc.diba.cat/ .

CARNAVAL

26 de gener de 2020


1

Atenció!! S’acosta el Carnaval, aneu-vos preparant!!  

INFORMACIO IMPORTANT: Recomanacions als afectats pel temporal Glòria

25 de gener de 2020


Consells afectats temporal

Has patit danys materials pel temporal #Glòria? A l’hora de presentar #reclamacions, tingues en compte els consells de Agència Catalana del Consum explicats a l' enllaç. Generalitat de Catalunya  #santcebriàdevallalta

ACTUALITZACIÓ DE LES AFECTACIONS DEL TEMPORAL GLÒRIA a Sant Cebrià de Vallalta 10:00h

23 de gener de 2020

ACTUALITZACIÓ 10:00h Actualització de les afectacions del “temporal Glòria” a Sant Cebrià de Vallalta: L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant l’estat excepcional ocasionat pel “temporal Glòria”, informa que molts sectors del municipi han patit greus afectacions. En les darreres 48h. han caigut més de 180 litres per metre quadrat i el Meteomar ha comunicat que l’alerta per pluja està activa fins dijous dia 23 de gener.

El Punt Jove organitza una esquiada a Vallter2000

23 de gener de 2020


Esquiada Vallter2000

T’agrada esquiar? Doncs el Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una sortida a Vallter 2000 el proper dissabte 29 de febrer. Els preus són de 38 euros fins els 14 anys i 44 euros a partir dels 15 anys. La sortida serà a les 6h des del Poliesportiu Municipal i la tornada es preveu cap a les 19.30h al mateix lloc. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove fins el dia 7 de febrer. Les places són limitades i es necessita un mínim de 35 participants.

Registres del 91 al 100 de 1691
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219