Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Jornada de portes obertes amb “Strawberry Fields Cor”

3 d'octubre de 2018

Els membres del grup coral “Strawberry Fields Cor” obren les portes dels seus assajos, convidant a tot aquell que s’hi vulgui animar a passar una bona estona cantant cançons populars i aprenent la tècnica de cant.  Serà dilluns vinent, 8  d’octubre, en el que faran una aula oberta, perquè tothom vegi com treballen, amb ànims d’animar més gent a que s’uneixi en aquest grup musical. 

Resultats del concurs Mil·lenari 2018

3 d'octubre de 2018

El passat dia 13 de setembre es va realitzar les votacions del concurs de dibuix del logotip del Mil·lenari 2019. El jutjat format per Joan Torrent, com a membre del CESC, Anna Rodon, professora d'institut d'Arts plàstiques, Anna Solanells, Funcionària de l'Ajuntament i llicenciada en Belles Arts, i Concepció Bota Borell i Carles Martínez, com a vilatans, va valorar els vuit projectes que van participar.

David Fabregat i Gabriel Ruiz, classificats en les primeres posicions del Torneig d’escacs de Festa Major

2 d'octubre de 2018

Dissabte 29 de setembre es va celebrar la vint-i-novena edició del Torneig d’escacs de Sant Cebrià de Vallalta. Sota l’organització d’Oliver Garcia, encarregat d’aquest campionat des de fa vint-i-cinc anys, el certamen va aglutinar un total de quinze participants, d’entre els que aquest any va destacar la presència de joves participants, d’edats compreses entre els 10 i els 12 anys.

Sant Cebrià rep la visita d’alguns ciutadans de la vila agermanada Saint-Cyprien del Rosselló per Festa Major

2 d'octubre de 2018

Un total de 36 persones, membres del comité de jumelage i de l’associació Terra i Mar de Sant Cebrià del Rosselló, es van personar al nostre municipi a quarts de sis de la tarda de dissabte. Una tarda de Festa Major en la qual, rebuts a l’Ajuntament per part de l’alcaldessa Sònia Scafa, van realitzar una visita pels punts més emblemàtics del municipi, com són l’església i Can Coris.

La Festa Major finalitza amb un bon balanç

2 d'octubre de 2018

La vesprada de diumenge 30 de setembre va acabar oficialment la Festa Major de Sant Cebrià de Vallalta. Una festa que ha culminat amb un bon balanç amb activitats diverses com el monòleg de Toni Albà, el ball de Festa Major de l'Orquestra Rosaleda, jocs gegants, diversos balls de festa major o les actuacions teatrals del Príncep Totilau i A mitges.

Conta contes al Pati del Punt Jove

2 d'octubre de 2018

Aquest dijous 4 d’octubre Núria Clemares, a través del Bibliobús Montnegre, durà a terme un conta contes amb la història “Va d’enganyifes”, on un munt de personatges trapelles es posaran en un bon embolic fent bromes. L’activitat serà a les 17 h al pati del Punt Jove. 

Trobat un moneder al carrer

30 de setembre de 2018

Aquest matí, mentre s'estava realitzant la cercavila de gegants de Festa Major, s'ha trobat un moneder a terra. Concretament, situat al costat de la farmàcia, a la part de l'aparador que dona al carrer Salvador Espriu. La persona que l'hagi perdut es pot dirigir al taulell d'atenció al ciutadà del consistori.

"Montalbano", proclamat guanyador del concurs del Mil·lenari

28 de setembre de 2018

Durant la vesprada d’ahir, després del pregó de festa major, es va desvetllar el guanyador del concurs "Mil·lenari". Després que el jurat es reunís el dia 13 de setembre, conjuntament amb l'alcaldessa i la secretària-interventora, per efectuar l'obertura de sobres amb les propostes guanyadores, la decisió va ser unànime.

Nous horaris de la sala polivalent

28 de setembre de 2018

Arriba setembre i amb ell una nova temporada, per això us deixem l'última actualització de la taula horària de la sala polivalent, on es poden veure les diferents activitats que s'hi duen a terme.

Obres d’asfaltat urgent a l'accés de Can Palau

28 de setembre de 2018

Tot a punt per la posta en marxa les obres per asfaltar l'accés a Can Palau, on bifurquen els carrers Romaní i Turó de Puigcastell. Unes obres del tot necessàries donat l'estat de deteriorament de l'asfalt d'aquest tram, fins i tot podent arribar a suposar un perill pel tràfic i pels vianants.

Registres del 91 al 100 de 1696
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219