Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 17 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Comença la instal·lació de gespa al camp de futbol municipal

17 d'octubre de 2018

Durant el transcurs d’aquesta setmana es posaran en marxa les obres per la instal·lació d’herba artificial al camp de futbol municipal. En el projecte que es posa en marxa aquests dies es contempla, a part de la instal·lació de la gespa, efectuar obres de sanejament, posar una xarxa de rec, fer moviments de terres i una demolició de solera.  L’empresa adjudicatària del projecte, FIELDTURG POLIGRAS, S.A., realitzarà el projecte per l’import de 279.

A partir del 16 d'octubre es poden tornar a fer cremes

16 d'octubre de 2018

A partir del 16 d'octubre i fins al 14 de març de 2019 es podrà fer foc. Així ho comunica el ban oficial de l'Ajuntament que especifica que tota crema que es vulgui realitzar haurà de ser notificada a l'Ajuntament i complir les mesures que hi consten al formulari. Un formulari que haurà de ser recollit i omplert a les oficines d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Sant Cebrià i el qual pot ser visualitzat i descarregat a l'apartat de la dreta.

Alerta per temporal

14 d'octubre de 2018

INUNCAT Alerta que hi ha previsió de pluges molt intenses, que començaran avui per meitat sud i s’aniran estenent durant el vespre nit i fins demà a tota Catalunya, especialment al nord-est. A banda, METEOMAR també alerta avui per aiguats. S’activa així una alerta per pluja torrencial i extremadament abundant a partir de les 00 i fins a les 10h del matí de demà.

Sardanes a la plaça

8 d'octubre de 2018

El CESC, des de la Comissió per al Foment de la Sardana, organitzarà a partir d’aquest mes d’octubre sardanes a la plaça de l’Església. Seran el segon i el quart diumenge de cada mes a les 11.30 h fins a desembre, de moment.  Les dates són les següents: 28 d’octubre 11 de novembre 25 de novembre 9 de desembre 23 de desembre

Comença la lliga de futbol sala

8 d'octubre de 2018

Aquest dissabte 13 d’octubre comença la lliga de futbol sala a Sant Cebrià de Vallalta. I ho farà amb tres partits, que jugaran els alevins, formats per nens i nenes de 10 i 11 anys, els infantils, nenes i nenes de 12 a 13 anys i els sènior, formats per adults a partir de 19 anys. L’Aleví jugarà a les 11h del matí contra el Futsal Mataró, a les 12 h ho farà l’Infantil contra el Montmeló AE i a les 18 h el Sènior, contra el Sant Joan de Vilassar.

Nova temporada amb canvis a la graella a Ràdio Sant Cebrià

4 d'octubre de 2018

La nova temporada de ràdio a Sant Cebrià arriba amb nous canvis a la graella, a la que s'incorporen nous espais, que se sumen als preexistents, ampliant l'oferta de programació. Nous programes com "L'art de no fer" que, conduït per Matilde Romagosa, tractarà sobre teràpies i relaxació, amb l'objectiu de donar eines a l'oient a alliberar tensions i a transformar les seves emocions.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

3 d'octubre de 2018

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Vine a donar sang a Sant Cebrià!

3 d'octubre de 2018

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

El casal d’avis estrena temporada de noves activitats

3 d'octubre de 2018

El Casal d’avis municipal estrena temporada amb una agenda d’activitats per tots els gustos. Les activitats que s’hi podran fer són ben diverses i van des de música en directe fins a tallers de cuina o de ganxet. Els dies en els que hi hagi animació musical en directe estaran oberts a tothom, però pels tallers caldrà inscriure’s prèviament. Per demanar informació o per realitzar les inscripcions es podrà fer presencialment al Casal d’avis o a través del telèfon 676362476.

Jornada de portes obertes amb “Strawberry Fields Cor”

3 d'octubre de 2018

Els membres del grup coral “Strawberry Fields Cor” obren les portes dels seus assajos, convidant a tot aquell que s’hi vulgui animar a passar una bona estona cantant cançons populars i aprenent la tècnica de cant.  Serà dilluns vinent, 8  d’octubre, en el que faran una aula oberta, perquè tothom vegi com treballen, amb ànims d’animar més gent a que s’uneixi en aquest grup musical. 

Registres del 1 al 10 de 1613
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219