Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 1 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

SERVEI COMPLEMENTARI DE TRANSPORT ESCOLAR PEL CURS LECTIU 2009-2010

17 de juny de 2009


L’objecte d’aquestes bases és ordenar la concessió de places pel servei complementari de transport escolar que oferirà l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta per aquest curs lectiu 2009-2010.

Aquest servei pretén millorar la mobilitat general i per tot el curs lectiu 2009-2010 dels escolars que cursen estudis al cicle d’infantil, primària o secundària i que resideixen a les urbanitzacions del municipi i estudien al CEIP El Pi Gros o a l’IES Lluís Doménech i Montaner.  Pel que fa als estudiants que resten estudiant  a l’IES Bisbe Sivilla s’estudiarà la viabilitat de realització del servei si existeix coincidència d’horaris amb l’IES Lluís Doménech i Montaner de Canet de Mar o tot i ésser diferents és viable l’oferiment del servei.

En el cas de la comunicació dels escolars als instituts d’educació secundària es facilita la comunicació  de les urbanitzacions al punt de trobada situat al casc urbà on realitza l’estacionament els autocars que desplacen els escolars als centres de Canet de Mar i Calella.

Aquest servei que ofereix l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta pel fet de pretendre millorar les dificultats de mobilitat de la població resident a les urbanitzacions, en cap cas, inclou la gratuïtat dels serveis de permanència que el CEIP El PI Gros ofereix a través de l’AMPA i que en alguns casos podrien necessitar les famílies, per existir un temps d’espera entre l’apertura del centre i l’horari en què el servei deixa als alumnes a la parada.

Per més informació cliqueu als següents enllaços.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219