Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 29 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

BAN PER LA PROHIBICIÓ D'ENCENDRE FOCS DES DEL 15 DE MARÇ FINS EL 15 D'OCTUBRE

15 de març de 2009


B   A   N

En  Jaume Borrell i Puigvert, Alcalde-President de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

F A    S A B E R

     Que durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre, en virtut de l’article 15 del decret 64/1995 de 7 de març de Prevenció d’Incendis Forestals, resta prohibit en tot el terme municipal:

     Primer. Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la  seva finalitat. Especialment no es podrà cremar: rostoll, marges i restes d’aprofitaments forestals o de jardineria. Fer focs d’esbarjo. Queda exclosa la prohibició dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions la utilització de fogons de gas i barbacoes d’obra amb mataguspires. Queda totalment prohibit utilitzar barbacoes sense mataguspires


     Segon.  Si algun veí té la necessitat de fer foc podrà demanar autorització al Departament de Medi Ambient – Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.


     Tercer. Dintre del terme municipal estarà totalment prohibit llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc.


     Quart. La Policia Local serà l’encarregada de mantenir l'ordre i  vetllarà pel  compliment  del  present  ban durant aquest període, amb la col·laboració dels Agents Rurals, membres de l’Associació de Defensa Forestal ADF i Protecció Civil.

Sant Cebrià de Vallalta, 2 de març de 2009


L’ALCALDE
Jaume Borrell i Puigvert

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219