Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 23 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Gran Recapte - Banc dels Aliments
Gran Recapte - Banc dels Aliments

El Gran Recapte

19 de novembre de 2019


Crida de voluntariat: Gran Recapte 2019

El Gran Recapte, a través de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, fa una crida a la ciutadania interessada a col·laborar en la campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir ajuda alimentària suficient. Trobareu informació i el formulari d'inscripció a http://www.granrecapte.com.

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta torna a mobilitzar la població amb motiu del Gran Recapte, que s'afegeix a la campanya de recollida d'aliments promoguda pel Banc d'Aliments de Catalunya. Enguany es dóna especial importància a la recollida d'oli, conserves i llet i es poden fer donacions als establiments o a través del web www.granrecapteonline.com.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El 22 i 23 de novembre de 2019 a Sant Cebrià de Vallalta hi haurà diversos supermercats on es farà el recapte.

-Inscripció: Es pot fer en línia a través del web https://www.granrecapte.com/, o bé a través dels Serveis socials de l'Ajuntament on s'informarà de com inscriure't i participar d'aquest voluntariat.

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219