Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 11 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La flama
La flama

Els regidors
Els regidors

L´encesa
L´encesa

Sant Cebrià rep un any més la Flama del Canigó de la mà dels nostres amics de Saint Cyprien du Roussillon

26 de juny de 2019


SANT JOAN 2019

El nou govern enceta la seva legislatura amb la celebració de la tradicional revetlla de Sant Joan 2019, encapçalat per l’alcalde Albert Pla i els seus regidors d’ERC Anna Basas, Anna Rodón, Jordi Armengol, juntament amb Jordi Marqueño i Isabel Vico de Junts per Catalunya.

El passat cap de setmana, Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els onze anys de l'arribada de la Flama del Canigó al nostre municipi.

Els encarregats de recollir la flama de manera institucional van ser la Marta Colell acompanyada per en Jack Champion i la Júlia Falcó que els va ser lliurada per part del batlle de Sant Cebrià del Rosselló Thierry Del Poso . Un cop recepcionada, els rebedors de la flama van traslladar-la fins a Sant Cebrià de Vallalta, acompanyats de sis membres del comitè d'agermanament de Sant Cebrià del Rosselló, encapçalats per la seva presidenta Anne Marie Boix.

La Flama va arribar al nostre municipi a les vuit, hora en la qual es va donar pas a una cercavila per diversos carrers del nostre municipi, iniciant-se a l'Avinguda Maresme i passant pels carrers Ausiàs March, Esplanada, l'aparcament de Can Martri o el mateix carrer de la Font, acompanyats pel grup de percussió Perkuvallalta, per arribar a la zona esportiva on ja hi havia una foguera preparada.

A les 21h. es va llegir el manifest de l'arribada de la flama d'enguany, que, llegit per la Directora de l’escola Bressol i veïna, Sandra Ruiz, va ser també molt emotiu, ja que havia estat escrit per Carme Forcadell, ex-presidenta del Parlament de Catalunya.

Un cop finalitzades la lectura del manifest, l’Alcalde Albert Pla, que va fer l’agraïment als membres del CESC i als encarregats d’acompanyar la flama des de Sant Cebrià del Rosselló, al que va donar inici a la festa de la Revetlla de Sant Joan. Enguany es tornava a reprendre la tradició antiga de ser celebrada a l'aire lliure. Banderoles, llums i petards van ser les estrelles de la festa, que va comptar amb la presència de dos centenars de persones i que va tenir una molt bona acollida per part dels seus assistents, que van sopar, riure i ballar a l'aire lliure fins a quarts de quatre de la matinada de la mà del DJ d'Urban Events.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219