Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Sant Joan 2019
Sant Joan 2019

Revetlla Sant Joan 2019

7 de juny de 2019


Ja queda poc per la Revetlla de Sant Joan, i l’Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l’ADF i C.E. Sant Cebrià de Vallalta  tenen com objectiu reunir un any més als Santcebrianencs  a celebrar conjuntament la nit més curta de l’any. Començarà a les 20 h amb l’arribada de la Flama del Canigó organitzada pel CESC que serà acompanyada pel ritme de Perkuvallalta  fins a la zona esportiva.  Posteriorment es farà la lectura del manifest a l’esplanada del costat del pavelló que donarà pas a l’inici del sopar popular de carmanyola. Quan es faci de nit es procedirà a l’encesa de la foguera i continuarà amb la música i el ball d’Urban Events fins a les 03 h.

 

Hi haurà servei de bar a càrrec del C.E. Sant Cebrià de Vallalta que disposarà de begudes, combinats, cava i coca durant tota la revetlla.

 

S’habilitaran taules al pavelló però  és recomanable que les veïns i veïnes facin la reserva de taula posant-se en contacte a l’Ajuntament, al correu scvl.ajuntament@diba.cat o al telèfon 93. 763.10.24.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219