Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 15 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Des del dia 20 de maig el carrer Narcís Monturiol està en obres
Des del dia 20 de maig el carrer Narcís Monturiol està en obres

Obres de millora i d'adequacions al carrer Narcís Monturiol

3 de juny de 2019


El passat dilluns 20 de maig es van posar en marxa una sèrie d'actuacions en el carrer Narcís Monturiol, amb l'objectiu d'implementar millores i adequacions en un dels carrers més antics de Sant Cebrià.

En les obres que s'hi estan duent a terme es dotarà el carrer d'una nova pavimentació, amb una calçada única formada per llambordes, tant pel que fa al tram de vianants com en el de circulació de vehicles. A banda, dins la mateixa actuació, també es conduirà el canal de recollida d'aigües cap a una nova direcció, de manera que no es desplacin cap a les escales dels habitatges veïns, com ha estat passant fins aleshores. Una altra de les novetats amb les quals comptarà el carrer serà una rampa per millorar l'accessibilitat dels veïns, de manera que puguin caminar per un pendent no superior al 10%. Per últim, cal esmentar que aquestes actuacions també s'han dut a terme preveient futures instal·lacions d'aigua, clavegueram i altres instal·lacions.

Amb aquestes obres es pretén donar solució a algunes problemàtiques del carrer com el deteriorament del paviment, la mala accessibilitat i circulació d'aquest o l'antiga canalització d'aigua. Aquestes actuacions són finançades en la seva totalitat per un ajut de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa Complementari de Suport Integral al Desenvolupament Local (Pla Xarxa de governs Locals 2016-2019) i tenen un cost total de 62.871,43 euros, IVA no inclòs.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219