Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Informació d'interès sobre el Casal d'estiu 2019

30 de maig de 2019


Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, el Casal d’estiu d’enguany està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben original i girarà entorn de la troballa d’un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida. En el fulletó explicatiu, adjunt a l’apartat de la dreta, es poden llegir tots els detalls. 

El període d’inscripcions online començarà el dia 31 de maig i es tancarà el dia 7 de juny. Les inscripcions es poden realitzar mitjançant aquest enllaç.

De manera presencial es podran fer en el Punt Jove a partir del dia 3 de juny i fins al dia 5 del mateix mes. Els documents de sol·licitud es troben adjunts a l’apartat de la dreta. Es poden descarregar i portar emplenats al Punt Jove. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219