Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 15 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials
Curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

Curs gratuït d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

29 de maig de 2019Arrenca un nou curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Es tracta d’una formació oficial, dirigida a persones que es trobin en situació d’atur, que dóna accés a feines de cuidador/a de persones dependents en institucions, gericultur/a o persona a càrrec de minusvàlids físics, psíquics i sensorials.

El curs tindrà lloc a Aula Activa, a Mataró, i tindrà una durada de 370 hores, que inclouran també les pràctiques a centres de treball. La data d’inici serà el pròxim 11 de juny i finalitzarà el 25 de novembre d’enguany, amb les pràctiques incloses. 

Els requisits per a poder accedir al curs són tenir la majoria d’edat, estar en situació d’atur i disposar del títol de l’ESO, E.G.B., Batxillerat, B.U.P, FP1, FP2, Cicle
formatiu de Grau mig o Grau superior.

La preinscripció s’haurà de realitzar directament al centre Aula Activa (Alcalde Abril, 9, 1r. 2a, Mataró) de 9 a 13 h i caldrà portar còpies del DNI, del document DARDO d’atur, el CV i una fotocòpia compulsada dels estudis realitzats. Per a més informació es pot trucar al número de telèfon 937570893.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219