Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 15 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Demà a les 19 h tindrà lloc la reunió informativa del Casal d'estiu municipal
Demà a les 19 h tindrà lloc la reunió informativa del Casal d'estiu municipal

Tot a punt pel Casal d’estiu: reunió al menjador del Pi Gros dijous 30 de maig

29 de maig de 2019


Tot està a punt per a una nova edició del Casal d’estiu de Sant Cebrià. Amb objectiu de donar a conèixer tots els detalls d’aquest, demà dijous dia 30 es farà una reunió informativa a les 19 h al menjador de l’escola El Pi Gros. 

Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, aquest servei d’estiu està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben divertida: s’ha trobat un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida.

El període d’inscripcions online començarà el dia 31 de maig i es tancarà el dia 7 de juny. De manera presencial es podran fer en el Punt Jove a partir del dia 3 de juny i fins al dia 5 del mateix mes. Tant l’enllaç d’inscripció en línia, com el formulari i la documentació per fer-ho de forma presencial, es facilitaran demà durant la reunió informativa i es penjaran al web municipal. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219