Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Zones verdes de les urbanitzacions municipals
Zones verdes de les urbanitzacions municipals

Nou servei i contractació de manteniment dels espais verds públics i l'arbrat diari

27 de maig de 2019


La prestació del servei de manteniment dels espais verds públics i de l'arbrat viari s'ha posat en marxa sota la gestió de LACYCLA Garden Services. Fins ara, el manteniment dels espais verds municipals es duia a terme des de l'Àrea de jardineria municipal amb l'ajuda de contractacions que es feien a través de plans d'ocupació i cada any s'havia de fer una nova licitació per trobar una empresa que s'encarregués de les zones verdes.

Amb aquesta nova contractació, els tècnics de jardineria compten amb dos nous professionals per dur a terme la feina. Una feina a la qual ara se li suma també la neteja de les zones verdes de les urbanitzacions Castellar d'Índies i Can Palau, que abans es realitzava de manera externa un cop d'any. Pel que fa a la neteja de Vistamar, des de l'Àrea de Medi Ambient s'ha procedit a contractar una brigada de quatre persones per a la realització d'aquesta tasca.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219