Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 1 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Diferents municipis del Maresme van rebre una obra pictòrica de l'artista Nel Boya-de-Groot
Diferents municipis del Maresme van rebre una obra pictòrica de l'artista Nel Boya-de-Groot

L'artista neerlandesa Nel Boya-de-Groot regala un quadre a Sant Cebrià de Vallalta

12 d'abril de 2019


"El Maresme, més que mar" és el nom de l'exposició de la pintora Nel Boya- de-Groot que recull una trentena de quadres que representen 30 municipis de la nostra comarca. Partint d'un estil molt personal, en el que predomina el color i un traç lliure, aquesta pintora neerlandesa, que viu a Canet de Mar, ha volgut plasmar la diversitat del paisatge maresmenc amb una mirada molt personal.

L'exposició va ser acollida a Canet de Mar fins divendres passat per últim cop, ja que la pintora va voler tancar-la regalant als diferents pobles de la comarca les pintures que els representen. I així ho va fer en un acte en el qual van acudir més d'una vintena de representants de les diverses localitats del Maresme, en el qual, acompanyada de l'alcaldessa de Canet Blanca Arbell i del regidor de cultura, Pere Xirau, va donar als diferents ajuntaments les pintures que componien l'exposició.

Sant Cebrià va ser un dels municipis que va rebre la pintura, en la que hi surten representats elements tan característics del poble com ara el Bisbe, els camps de maduixa o l'església. L'alcaldessa Sònia Scafa va ser l’encarregada de rebre l’obra pictòrica durant l’acte del passat divendres en representació de la nostra vila. Ho va fer conjuntament amb alcaldes d'altres municipis com ara Arenys de Munt, d'Alella, Arenys de Mar, Calella o Argentona. En aquest recull fotogràfic de l'Ajuntament de Canet es poden veure les imatges del lliurament de la pintura a tots els municipis.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219