Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 9 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
l'Hivernacle torna a obrir les seves portes després d'uns mesos d'inactivitat
l'Hivernacle torna a obrir les seves portes després d'uns mesos d'inactivitat

Reunió informativa per a famílies per explicar la posada en marxa de l'Hivernacle

10 d'abril de 2019


El servei de "L'Hivernacle, un espai on créixer", torna a la càrrega aquest pròxim 23 d’abril després d'uns temps d'inactivitat. Amb motiu de la nova etapa d’aquest espai juvenil aquest divendres, dia 12, a les 18.30 h se celebra una sessió informativa per a les famílies al Punt Jove.

És important destacar que tothom que vulgui inscriure’s ho podrà fer a partir del mateix dia de la reunió (12 d’abril). Cal recordar, en aquest sentit, que les places són limitades i que l’accés al servei depèn tant dels barems dissenyats pels professionals del servei com de l’ordre d’inscripció. 

Per a qualsevol consulta relativa a la vida dels i de les adolescents i joves, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Joventut, bé trucant a l'Ajuntament o enviant un correu electrònic a l'adreça castelova@diba.cat.En aquest enllaç es pot visualitzar l'espot que van dur a terme un grup de joves de l'Hivernacle sobre les desigualtats i la violència de gènere.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219