Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 16 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Vista sobre la part de zona de graderia i quiosc bar amb pèrgola
Vista sobre la part de zona de graderia i quiosc bar amb pèrgola

Vista de les zona amb skatepark i pistes de pumptrack
Vista de les zona amb skatepark i pistes de pumptrack

Projecte de la nova zona lúdic esportiva a Sant Cebrià, un espai per a la cohesió social

12 de març de 2019


El projecte per a la nova àrea lúdic-esportiva a la zona del pavelló municipal ja és a punt. En el projecte es contempla un nou complex municipal que sigui de capaç de satisfer les necessitats d’usuaris de diverses edats. La primera de les actuacions va ser la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol municipal, el passat desembre. 


Oci i esport per a tothom


En la fase del projecte en la qual s’està treballant actualment s’ha previst rehabilitar la pista suplementària existent que hi ha al costat del pavelló per poder-li donar un ús transversal i que s’hi puguin jugar diferents esports com bàsquet, bàdminton o voleibol.  


Però això no és tot. També s’hi instal·laran una pista d’skate i una pista de pumptrack a la part sud, al darrera de l’escola bressol. Dues pistes modulars que aniran col·locades sobre una solera de formigó, amb la idea que puguin ser modificades amb el temps per a  donar pas a canvis de circuits amb millores i ampliacions. Al costat d’aquestes pistes,  just coincidint amb el costat sud del camp de futbol i lleugerament enlairat, se situarà un quiosc bar amb una pèrgola des del que es podrà visualitzar el camp de futbol i la resta dels espais del complexe. Els més petits també tindran un espai dedicat per al seu oci dins la zona esportiva, ja que, al costat de la sala polivalent, s’hi col·locarà un rocòdrom d’iniciació per a infants i taules de pim-pom. La idea del projecte és establir cohesió social entre usuaris de diferents edats i que aquesta nova àrea d’oci serveixi també com a punt d’unió per a pares i mares, per a infants i adolescents i per a persones de la tercera edat. 


Millores i accessos

El projecte també contempla dotar de graderia a o bancs tots els laterals del camp de futbol, excepte el que confronta amb el pavelló municipal. Pel que fa als accessos, es podrà accedir al camp de futbol per un nou accés a la banda nord-oest , i a l’espai lúdic pel costat de la Sala Polivalent i també per la part del darrera de l’escola bressol, on s’hi habilitarà un aparcament per a minusvàlids. 

En pocs dies es posarà en marxa la licitació d’aquest projecte, amb la idea que les obres es puguin engegar entre els mesos d’abril i maig, de manera que el municipi pugui comptar amb aquesta millora a finals d’estiu d’aquest any. La quantitat pressupostada per a aquestes obres és de 400.000 € amb IVA inclòs, una quantitat que serà possible assumir gràcies a la subvenció Mesa de concertació, concedida per la Diputació de Barcelona per aquest projecteAmb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219