Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 15 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Ioga per a tots
Ioga per a tots

Meditació i Nirvana
Meditació i Nirvana

Nous cursos de Ioga i de Meditció a Sant Pol i a Sant Cebrià

11 de gener de 2019


Nirvana: Meditació i Ioga Nidra. Aquesta és la nova proposta d’Ezequiel Saad i d’Elisabeth Werlen, des de Dones de la Vallalta. Una meditació que, a l’abast de tots, es pot fer amb posició asseguda a terra o al damunt d’una cadira i que busca la relaxació mitjançant el Ioga Nidra, per calmar la ment.

Aquestes pràctiques es faran dos divendres al mes de 19 a 20 h a Ca l’Arturo de Sant Pol de Mar i tindran un preu de 5€ per sessió, donant l’opció de provar de forma gratuïta la primera classe.

“Ioga per a tots” és l’altre opció que també ens ofereix Elisabeth Werlen, on a través de postures i de relaxació es farà una iniciació a la meditació.  Serà a Sant Pol de Mar els dimecres de 19.30 a 21 h i el segon i el quart divendres de cada mes al Local de les Dones de Sant Pol de Mar.  A Sant Cebrià es farà a la Sala Polivalent els dilluns de 9.15 a 10.45 h. De la mateixa manera, la primera classe serà gratuïta i el preu en aquest cas serà de 25 € al mes. 

Per inscripcions i tenir més informació poseu-vos en contacte amb Elisabeth Werlen a través del telèfon 697 690 765 o del correu electrònic elisabethwerlen@gmail.com 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219