Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El Banc de Sang torna a posar en marxa una campanya de donació de sang pel pròxim dissabte 19 de gener
El Banc de Sang torna a posar en marxa una campanya de donació de sang pel pròxim dissabte 19 de gener

Nova campanya de donació de sang a Sant Cebrià

11 de gener de 2019


Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca. La col·laboració dels ajuntaments catalans en la promoció i difusió de la donació de sang als seus municipis és un element molt important per desenvolupar les més de 4.000 col·lectes anuals que es realitzen des del Banc de Sang i Teixits, banc únic de la donació de sang a Catalunya.


Per aquest motiu, des de Sant Cebrià de Vallalta intentem, conjuntament amb el Banc de Sang, posar en marxa campanyes de donació de sang per tal de posar el nostre gra de sorra i ser més a prop d’aquestes 1.000 donacions que es necessiten al dia. 


En aquest marc, us anunciem que el pròxim dissabte dia 19 de gener se celebrarà una nova campanya amb el Banc de Sang al Casal d’Avis de Sant Cebrià de 10 a 14 h. 


Vine a donar sang!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219