Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 9 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
EL parc Puigvert compta finalment amb una lavabo d'ús públic adaptat per a persones amb mobilitat reduïda
EL parc Puigvert compta finalment amb una lavabo d'ús públic adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

El lavabo públic i permanent per al Parc Puigvert ja és una realitat

19 de desembre de 2018


El Parc Puigvert ja compta amb vàter d’us públic. Un servei que fins aleshores cobria una cabina de lavabo de plàstic, tipus Poly Klin, que portava llogada des de feia mesos. El nou lavabo, que consta d’una caseta amb materials com fusta conglomerat i acer inoxidable amb un vàter i una pica, tindrà caràcter permanent i es preveu que funcioni en horari de dia, fins a les 23 h.


La idea és dotar un espai que és considerat un dels punts neuràlgics del municipi d’un servei necessari per a l’ús de totes les persones que el freqüenten. La cabina està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i en aquest sentit, en pocs dies se li adjuntarà una rampa per a l’accés de cadires de rodes.


En aquests moments, tot i que el lavabo públic ja està instal·lat, falta enllestir-lo amb els últims detalls de neteja i material necessaris perquè pugui ser posar en funcionament. Es preveu que aquest nou servei estigui en marxa de cara a principis de l’any que ve.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219