Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 29 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La festa de la Castanyada, celebrada al poliesportiu, va ser tot un èxit.
La festa de la Castanyada, celebrada al poliesportiu, va ser tot un èxit.

L'agrupació musical Woogie Boogie va fer ballar a grans i a petits
L'agrupació musical Woogie Boogie va fer ballar a grans i a petits

El mal temps no desllueix la Castanyada

5 de novembre de 2018


El mal temps no va aturar la festa de la Castanyada a Sant Cebrià. Una festa que des de fa anys també celebra la tradició americana de Halloween i que des del nostre municipi es va festejar amb una exhibició terrorífica de patinatge i amb dos passatges del terror: un per adults i un per a infants. Unes activitats que van comptar amb la participació d'unes tres-centes persones i que la pluja no va deslluir, tot i que els passatges, previstos per fer-se a l'exterior, es van haver de traslladar a dins del pavelló municipal tenint en compte la pluja.


A la Castanyada però no hi van faltar els moniatos, les castanyes, els panellets i el vi dolç que va portar el servei de bar, organitzat pel Casikeno, i que també va oferir entrepans per sopar fins a exhaurir existències. Una altra de les activitats estrelles de la nit va ser l'actuació del grup musical Woogie Boogie, que va fer que grans i petits ballessin fins a la fi de la festa, que va finalitzar a quarts d'una de la nit.

En aquest enllaç podreu veure un recull fotogràfic de la festa. 


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219