Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 13 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Els serveis de l'Hivernacle i el PUnt Jove tornaran a la seva normalitat un cop s'hagi licitat el projecte
Els serveis de l'Hivernacle i el PUnt Jove tornaran a la seva normalitat un cop s'hagi licitat el projecte

El Punt Jove i l’Hivernacle es tornaran a posar en marxa com a projecte conjunt

30 d'octubre de 2018


El passat mes de juliol va finalitzar la contractació del servei del Punt Jove i de l'Hivernacle, que havien estat fins ara gestionats per dues empreses diferents: Nara i la Fundació Pere Tarrès. Des de l'Ajuntament, i amb la idea que aquests dos serveis vagin de la mà i siguin gestionats per una mateixa empresa com a projecte conjunt, va decidir informar a totes dues empreses la seva intenció de no prorrogar el contracte i tramitar una nova licitació conjunta per la gestió d'aquests dos serveis. En aquest sentit, des del consistori s'està treballant actualment en el nou plec de condicions per aquesta licitació, de la qual hi ha la previsió que surti publicada durant el transcurs de les pròximes setmanes. Una licitació que ja hauria d'haver sortit a la llum, però que ha quedat endarrerida a causa de la nova llei de contractació que va sortir el març de 2018 i que obliga que molts dels projectes menors que anteriorment no necessitaven licitació ara sí que la necessitin. Un fet que ha repercutit en tots els processos contractuals que es fan des del consistori i dels que s'encarrega un departament que des de sempre ha estat extern i que pot dedicar només algunes hores de la setmana a aquesta feina.


En vistes que aquesta situació ha fet que El Punt Jove i l'Hivernacle no hagin pogut posar-se en marxa en les seves dates habituals, des del consistori s'ha decidit obrir el Punt Jove mitjançant recursos propis de l'Àrea de Joventut. Per aquests motius, durant aquesta situació d'excepcionalitat, el Punt Jove romandrà obert de dilluns a dijous de 17  a 18.30 h per donar continuïtat a la seva tasca habitual de cara als joves del municipi i al Servei de Mobilitat Internacional. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219