Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 18 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Els participants en el moment àlgid de la competició
Els participants en el moment àlgid de la competició

David Fabregat i Gabriel Ruiz, classificats en les primeres posicions del Torneig d’escacs de Festa Major

2 d'octubre de 2018


Dissabte 29 de setembre es va celebrar la vint-i-novena edició del Torneig d’escacs de Sant Cebrià de Vallalta. Sota l’organització d’Oliver Garcia, encarregat d’aquest campionat des de fa vint-i-cinc anys, el certamen va aglutinar un total de quinze participants, d’entre els que aquest any va destacar la presència de joves participants, d’edats compreses entre els 10 i els 12 anys. 

Enguany, la presència de participants locals ascendia a gairebé el 90% dels participants, mentre que la resta venia del Club d’escacs de Canet. La contesta es va fer amb el sistema lliga, on els participants jugaven partides ràpides de cinc minuts. Tot i que enguany el nivell dels participants era molt destacable, els premis del torneig de locals van ser per David Fabregat i el Sr. Silva, que van quedar respectivament en primera i segona posició. Pel que fa al torneig general, l’ex cebrianenc Gabriel Ruiz es va endur la primera posició, mentre que Josep Maria Moreno es va classificar a la segona posició, deixant Josep Maria Mainat a la tercera.  Els trofeus van ser un cop més, cedits per l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. 

Taller d’escacs per a públic infantil

La novetat més destacada d’aquesta edició va ser la realització d’un taller d’escacs, que es va dur a terme just abans que comencés el torneig. David Fabregat va ser l’encarregat de conduir aquest petit espai d’aprenentatge, una iniciativa gratuïta per ensenyar a la canalla a jugar escacs, potenciant així la participació del públic infantil en aquest tipus de joc.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219