Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
SANTCDANS comneça nova temporada aquest setembre
SANTCDANS comneça nova temporada aquest setembre

SANTCDANS dona el tret de sortida a la nova temporada

3 de setembre de 2018


L’Acadèmia de Dansa de Sant Cebrià de Vallalta liderada per Alba Zamora dona el tret de sortida a la nova temporada. Ho farà demà, 4 de setembre, dia que començaran les classes dels grup mitjà i del més gran, a diferència del grup de dansaires més jove, que iniciarà la temporada el dia 17 de setembre.  L’acadèmia, que ofereix una variada oferta de balls com hip-hop, dansa contemporània o ballet clàssic arriba a aquest inici de curs amb una sorpresa molt especia: la “Dansa en Família”. Aquesta novetat vol esdevenir un espai on pares i fills puguin compartir una estona de dansa conjunta, afavorint els vincles familiars i dedicant-se una estona d’oci durant la rutina setmanal. Aquesta no és però l’única sorpresa que SANTCDANS ens porta aquesta nova temporada de ball, ja que si els horaris ho permeten, de cara el mes vinent començarà un curs de salsa, de manera que l’escola de dansa tingui una oferta que s’adapti a diferents tipologies de públic. 

Cal recordar que la matrícula per aquest curs continua oberta i que des de l’acadèmia de ball s’ofereix la possibilitat de fer una classe de prova gratuïta durant tot l’any. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219