Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta

JORNADES DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL; GETTINGCONTACTS!

24 de febrer de 2009


Els informem que des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta juntament amb  els ajuntaments de Montgat, Argentona, Premià de Dalt, Canet de Mar, Pineda de Mar i Tordera hem promogut el projecte de cooperació empresarial, Getting contacts, amb la intenció de donar una sortida als empresaris del Maresme contra la crisi.

Pretenem que els empresaris s’uneixin contra la crisi per generar negocis conjunts i refer la xarxa de treball a la comarca del Maresme alhora que cohesionar el teixit empresarial local i dels territoris més propers (Sant Pol de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Munt, etc) fomentant el contacte entre els empresaris en benefici recíproc, enfortint la relació entre empresaris i associacions empresarials, botigues, patronals, Cetemmsa, Cambra de Comerç, PIMEC, institucions financeres, etc.

A Getting Contacts!, durant un mes (del 24/02 al 19/03), els empresaris de tota la comarca del Maresme tindran una oportunitat única d’ampliar la seva xarxa de contactes (amb nous clients, proveïdors i col·laboradors), d’una manera fàcil, directa, gratuïta i sense haver-se de desplaçar de la seva comarca o del seu propi municipi.

A les jornades de cooperació empresarial Getting contacts realitzareu contactes efectius d’empresari a empresari . La inscripció es realitzarà via internet ( a través de la web www.gettingcontacts.com) on complimentareu un senzill qüestionari indicant les empreses o els sectors en que estan interessats contactar i marcant que podeu oferir i què esteu buscant (comprar, vendre, compartir,etc).Un cop rebuts els qüestionaris, el sistema i l’organització creuen les dades i es generen les agendes de cada trobada.  Una setmana abans de cada Jornada de Cooperació empresarial es comunicarà via e-mail a cada participant la seva agenda personalitzada d’entrevistes de la tarda Getting Contacts!. No us podeu perdre aquesta oportunitat única d’invertir el vostre temps en conèixer en una sola tarda empreses  de diferents sectors, d’acord a les vostres preferències i inquietuds com empresaris.


Informar-vos que la sessió inaugural de les jornades tindrà lloc a Mataró el proper dia 24 de febrer de 2009 a l’Ateneu de Caixa Laietana a partir de les 16.00h i fins les 20.30h i que comptarà amb la presència del professor Joan Tugores, que impartirà una conferència sobre actualitat econòmica i es realitzarà un tast de Getting contacts. I, atès que en el projecte participen diversos ajuntaments tant de la zona del  Baix Maresme, Maresme Centre com de l’Alt Maresme, us convidem també a participar a les sessions de Getting contacts que se celebraran als diversos municipis, ampliant d’aquesta forma l’amplitud d’empreses amb les que podeu contactar.

Us adjuntem el tríptic informatiu de les jornades on disposareu d’una informació més detallada de tota la programació de les Jornades de Cooperació empresarial Getting contacs

Aprofito l’avinentesa per agrair la col·laboració prestada per l’empresa Amargant cedint-nos l’espai per l’acollida de les jornades al nostre municipi alhora que esperem que les jornades siguin del vostre interès i no dubteu en participar-hi.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219