Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 26 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Cartell anunciant la visita del cavaller Sant Jordi a Sant Cebrià
Cartell anunciant la visita del cavaller Sant Jordi a Sant Cebrià

Sant Cebrià es prepara per una original celebració de Sant Jordi

17 d'abril de 2018


S'acosta la Diada de Sant Jordi, un dia molt especial per tots i que enguany no passarà desapercebut al nostre municipi. Des del departament de cultura de l'Ajuntament de Sant Cebrià s'ha planificat una activitat tant especial com original, on el mateix cavaller Sant Jordi passejarà a cavall per la nostra localitat. Amb idea d'oferir una proposta diferent i donar un toc de diversió a la jornada, el cavaller Sant Jordi realitzarà un circuit pels punts més emblemàtics del poble, de manera que tothom que vulgui es pugui fer fotografies amb ell.

L'escola El Pi Gros serà el punt de partida del recorregut, on el cavaller realitzarà una parada a les 16.15 h. Tot seguit, els punts de la ruta que visitarà seran el carrer Esplanada, el Casal d'Avis a l'Avinguda Maresme i el pàrquing de Can Martri, per acabar posant punt final a l'espai del davant del pavelló municipal. Des de l'organització es recorda que tot aquell qui vulgui no només es podrà fotografiar amb el Sant Jordi en els punts senyalitzats, sinó que a més podrà penjar el drac a la llança!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219