Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
25 persones es van examinar a la sala polivalent per tal de forma part de la borsa d'auxiliars administratius
25 persones es van examinar a la sala polivalent per tal de forma part de la borsa d'auxiliars administratius

18 persones passen a formar part de la borsa d'auxiliars administratius i administratives per l’Ajuntament de Sant Cebrià

13 de març de 2018


Vint-i-cinc persones es van reunir divendres 9 de març a la sala polivalent, per tal de fer les proves per formar part d'una borsa d'auxiliars administratius/ves. Les proves, que van començar amb la prova de nivell C de català a les 8.30, es van desenvolupar al llarg de tot el matí, tenint lloc a les 11 h la prova tipus test i a les 13 h la pràctica.

A les 16.30 de la tarda els resultats van ser penjats finalment al web municipal on, de 25 participants, van ser finalment 18 els que han passat a formar part d'aquesta borsa de treball municipal.

Aquesta borsa té com objecte que l'ajuntament de Sant Cebrià disposi de candidats i candidates per a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i substitucions necessàries en l'àmbit d'auxiliars administratius. Amb una vigència de dos anys a partir del dia 9 de març de 2018, aquesta borsa també podrà ser prorrogada de forma expressa durant un any més.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219