Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Servei de Mobilitat Jove del Maremse
Servei de Mobilitat Jove del Maremse

Es renova el conveni del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

7 de març de 2018


El dia 6 de març l'alcaldessa de Sant Cebrià va signar el conveni d'encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal i Sant Cebrià de Vallalta, conjuntament amb 19 municipis més del Maresme. Aquest té caràcter efectiu des del mes de gener de 2018 i tindrà una vigència inicial fins al 31 de desembre de 2021, amb possibilitat de pròrroga. Aquest nou conveni ofereix la possibilitat als joves i a les joves del municipi de continuar gaudint dels recursos que ofereix el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, durant un mínim de quatre anys més. Quelcom que assegura la continuació de la línia de suport a aquest Servei, que l'ajuntament dóna des de l'any 2012 i que s'ofereix als i a les joves des de l'equipament juvenil del poble: el Punt Jove.

Des del Departament de Joventut de Sant Cebrià asseguren que les dades són encoratjadores i que els joves del municipi no només fan ús del servei, sinó que amb el temps cada cop són més els que s'animen a fer una estada a l'estranger. L'informe de Mobilitat Internacional de 2017 mostra com les xifres de participants que van fer estades a l'estranger de l'edició de l'any passat al nostre municipi igualen o superen les d'altres poblacions més grans amb més volum de ciutadans, com són Sant Pol de Mar, Montgat o Tordera.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219