Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
cartell del cicle de música Essencials
cartell del cicle de música Essencials

Judit Neddermann i XY actuaran a Sant Cebrià de Vallalta dins del cicle de música Essencials

5 de març de 2018


El cicle de concerts Essencials, que organitza diferents concerts amb músics catalans a cinc poblacions de Maresme, organitzarà dos concerts a Sant Cebrià de Vallalta a l'edició d'enguany. La idea d'aquest festival, que és combinar artistes amb una trajectòria sòlida amb d'altres de més emergents, vol arrelar i fer arribar la música tant a aquells que ja la coneixen, com per nous públics. Una aposta que vol acostar la bona música a diferents indrets i a un preu assequible (6 €), just a la primavera, abans que la temporada de festivals doni el seu tret de sortida.


Essencials se celebrarà des del 14 d'abril fins al dia 16 de juny, intercalant concerts a diferents poblacions de la nostra comarca. A Sant Cebrià el dia 28 d'abril actuarà XY, un duet format per Laura Cruells i Marçal Ayats, on veu i violoncel es fusionen per donar lloc a un espectacle ple de força i tendresa. Aquest concert tindrà lloc a la Sala Polivalent del municipi. L'altra aposta d'aquesta proposta musical per al nostre municipi és la ja coneguda Judit Neddermann, que presentarà el seu segon disc en solitari, després que el primer fos guardonat amb el premi "Descobertes". Aquesta actuació serà el dia 2 de juny a les 21 h, també a la Sala Polivalent.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219