Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Cal tenir en compte certes mesures per evitar danys a les instal·lacions d'aigua potable durant els dies de temperatures baixes.
Cal tenir en compte certes mesures per evitar danys a les instal·lacions d'aigua potable durant els dies de temperatures baixes.

Prevencions per evitar danys a les instal·lacions particulars d’aigua potable a causa del fred

28 de febrer de 2018


Abastaments d’aigua de Tordera ha emès un comunicat, tenint en comte les previsions de baixes temperatures per aquests propers dies, on s’informa sobre algunes de les prevencions que s’han dur a terme per tal d’evitar danys a les instal·lacions particulars d’aigua potable:


  • S’aconsella protegir els comptadors d’aigua potable que estiguin a l’exterior de la vivenda tapant-los amb draps, trossos de manta o papers de diari
  • S’aconsella protegir les canonades d'aigua que estiguin a l’exterior de la vivenda tapant-les amb draps, trossos de manta o papers de diari.
  • En el cas que les temperatures baixin bruscament és recomanable deixar una aixeta lleugerament oberta a l’interior de la vivenda, per evitar que la manca de flux a la xarxa pugui glaçar l’aigua a l’interior de les canonades.
  • En cas de detectar qualsevol fuita cal avisar al Servei per evitar la formació de plaques de gel que puguin causar danys a llocs imprevistos. 
  • No manipular en cap cas les instal·lacions interiors si aquestes es glacessin i avisar al seu instal·lador.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219