Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
un nou projecte per connectar les empreses de la comarca i els serveis de promoció econòmica municipals
un nou projecte per connectar les empreses de la comarca i els serveis de promoció econòmica municipals

Empreses privades i serveis de promoció econòmica, connectats a través de la Xarxa d’interacció empresarial del Maresme

27 de febrer de 2018


Amb l’arribada de la primavera la nostra comarca veurà néixer un nou projecte per connectar les empeses de la comarca i els serveis de promoció econòmica municipals. Una iniciativa de La Xarxa d'interacció empresarial del Maresme, de la que formen part el Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca,  que es presentarà en una jornada d’emprenedors i empresaris del Maresme.


Aquest nou projecte, que tindrà per objectiu connectar a les empreses del Maresme amb els serveis de promoció econòmica locals , s’emmarca dins la "Diagnosi de l'estratègia d'interacció a l'empresa al Maresme” del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic del Maresme 2015-2019, que assegura que els serveis locals de promoció econòmica milloraran els seus resultats treballant en col·laboració amb el sector privat. 


La Xarxa, que treballa en la recerca d’oportunitats econòmiques per reduir l'atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial, vol aconseguir que amb aquesta iniciativa les empreses del municipi tinguin en compte els Serveis Locals d’Ocupació (SLO) en primer lloc pel que fa la contractació de les persones, generant noves oportunitats de negoci i més activitat econòmica als municipis. A més vol fomentar l’esperit emprenedor, mitjançant l’autoocupació, i vol portar engegar diverses iniciatives per conèixer les necessitats de les empreses del territori. 

Aquest nou projecte del Consell Comarcal, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT, vol donar més visibilitat als serveis de Promoció Econòmica que s’ofereixen al Maresme i aconseguir l’atracció de noves empreses. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219