Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Activat el el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA.

26 de febrer de 2018


Es mantenen les previsions de nevades generalitzades a Catalunya des d'avui fins el dimecres. Comença a nevar a partir d'avui al migdia cap al nord-est i s'anirà estenent a la resta del territori des de la tarda. La cota de neu serà entorn els 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del mar. Demà les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d'entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d'entre 3 i 10 cm. El dimecres l'episodi s'allargarà fins la tarda. A partir de mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord. Excepte al vessant sud del Prepirineu on les nevades persistiran fins la tarda.Afectacions Viàries:


A continuació es relacionen les vies principals que poden quedar afectades:

C-25, C-17, C-16, C-55, C-58, C-14, A-2, AP-7, C-32 i N-II.


En algunes d'aquestes vies es poden produir restriccions a la circulació de camions a partir de la tarda. Per a conductors de vehicles pesants podeu consultar la informació específica en aquest enllaç.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades aquí


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219