Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

El Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació farcida de projectes engrescadors

19 de febrer de 2018


La nova programació cerca potenciar la participació dels i les joves al municipi, i els ofereix recursos i eines per a desenvolupar-se en el terreny acadèmic, professional i personal.


Des d’aquest mes de febrer, el Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació, farcida d’activitats i projectes que tenen per objectiu apoderar de forma integral els i les joves del municipi. 


Què vol dir apoderar? 


Significa que els nois i noies esdevinguin protagonistes de la seva vida en tots els seus àmbits: en l’acadèmic, el laboral, el social, en les seves relacions personals... Significa donar-los les eines per a que puguin triar amb coneixement i criteri com volen que sigui la seva vida, i possibilitar el seu màxim desenvolupament com a persones. 


I això com ho fem? 


D’una banda, el Punt, continua sent un espai al qual qualsevol adolescent o jove pot adreçar-se per demanar informació sobre un amplíssim ventall de temes: vols fer un voluntariat internacional?, no saps com inscriure’t com a demandant d’ocupació?, has sentit a parlar d’una beca universitària però no saps com se sol·licita?... Nosaltres t’ajudem! El Punt és un espai d’assessorament i consulta que disposa de molts mitjans per a que t’assabentis d’allò que és important!


Però de vegades no només es tracta de saber quines són les opcions que tens. De vegades els i les joves ens trobem perduts i no acabem de tenir clar cap a on ens volem dirigir, encara que tinguem davant totes les opcions del  món.  De vegades no tenim clar quines persones volem esdevenir en el futur, ni què volem fer amb el nostre present, i per això el Punt posa a la vostra disposició una sèrie de projectes que cerquen acompanyar-vos a arribar allà on us proposeu, definir metes, veure quin és el vostre potencial, què podeu aportar, què us apassiona.


Aquests projectes són espais de treball en grup, on coneixereu d’altres joves com vosaltres, amb els mateixos interessos i inquietuds, i amb l’acompanyament de la Cristina, la dinamitzadora del Punt, que us acompanyarà en el camí de ser la millor versió de vosaltres mateixos! 


I quin són aquests projectes? 


Doncs tot seguit us els expliquem! Per participar-hi, només us heu de dirigir al Punt Jove i inscriure-us-hi gratuïtament!Programació del Punt Jove

On ens pots trobar i quan? 

PUNT JOVE

C/ Miquel Martí i Pol, 2

Horari d'atenció hivern: setembre a juny, de dilluns a divendres, de 9h30 a 11h30 i de 17h a 20h

Horari d'atenció estiu: juliol, de dimarts a dissabte, de 18h a 21h.


Tel. 937 630 822

correu electrònic: scvl.pjovescv@diba.cat

blog: http://jovesantcebria.blogspot.com.es/

Xarxes socials: instagram / facebook / twitter


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219