Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

COMUNICAT D'ALCALDIA

17 de febrer de 2018


En data 16 de febrer de 2018, he decidit recuperar les competències de tres de les cinc àrees que fins al moment havien estat delegades al regidor Daniel Lienas: Educació, Hisenda i Recursos Humans. Ha estat una decisió meditada, sabedora que les reaccions no es farien esperar i podrien arribar a generar desinformació, però ha estat fruit d'una profunda reflexió i en benefici d'un millor engranatge del govern de Sant Cebrià de Vallalta.

Amb aquestes competències recuperades, esperem donar passes endavant, tant en matèria d'Hisenda com d'Educació i de Recursos Humans, treballarem per corregir algunes disfuncions que havien generat la pèrdua de confiança en la tasca realitzada fins ara pel regidor Daniel Lienas.

Entenc que, com a alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta, és el meu deure vetllar per un funcionament òptim de l'equip de govern, així com és responsabilitat de tots els regidors que conformen aquest govern, contribuir a l'assoliment d'aquest objectiu comú. Perquè del treball conjunt depèn seguir avançant prenent les decisions més encertades. Determinacions com aquesta no són fàcils de prendre, però entenc que la nostra població mereix la més diligent de les actuacions, sense tenir en compte ni personalismes ni reaccions fora de to.

Finalment, lamento profundament les publicacions a les xarxes socials d'alguns companys de l'equip de govern, susceptibles fins i tot d'emprendre accions legals per no ajustar-se en absolut a la realitat. També per la meva responsabilitat com a alcaldessa, em toca seguir treballant fent cas aliè a la crítica destructiva i a la desinformació.

Sonia Scafa
Alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219