Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Curs d'entrenament comercial "Eines pel no"
Curs d'entrenament comercial "Eines pel no"

Taller d’entrenament comercial “eines pel no”

13 de febrer de 2018


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s’ha adherit al programa de cursos per emprenedors i empreses que organitza l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar.  Aquest programa, que s’estendrà al llarg de tot el 2018, també col·labora amb les àrees de Promoció econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Tordera i Sant Cebrià de Vallalta, subvencionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic de Diputació de Barcelona.


Sota aquesta iniciativa us presentem el taller pràctic i gratuït per a empreses i emprenedors “eines pel no”. Un taller d’entrenament comercial a càrrec d’ Òscar Angosto, de l’empresa «El burro dels jocs», on de manera pràctica i lúdica s’ensenyarà als assistents a entrenar les seves competències comercials, des de la perspectiva d’entendre el moment comercial com una partida de tenis, que es pot guanyar des de  la preparació i l’entrenament. 

Aquest taller tindrà lloc els dies 19 i 26 de febrer de 10 a 13 h a La Masoveria de Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n, Canet de Mar..


Informació i Inscripcions: Promoció Econòmica. 93 795 46 25 i a demperedd@

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219