Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Escola El Pi Gros, a Sant Cebrià de Vallalta
Escola El Pi Gros, a Sant Cebrià de Vallalta

Novetats per a les preinscripcions d’educació primària i secundària i de Cicles Formatius de Graus Superiors

13 de febrer de 2018


La preinscripció per al curs vinent presenta novetats. A partir d’ara les famílies que no puguin accedir a cap dels centres per als que s’havien preinscrit, rebran automàticament  informació sobre els centres amb vacants del seu municipi i se’ls permetrà realitzar una segona petició. Una segona tria que podran efectuar mitjançant la via telemàtica i amb els mateixos punts de barem que els que tenien a la sol·licitud inicial.  Una mesura que té com objectiu reduir el nombre de queixes i facilitar el procés a les famílies. A més, tots els alumnes que hagin de matricular-se a Cicles Formatius de Graus Superiors també ho podran fer, a partir d’aquest any, a través de la via telemàtica. 

Així es va establir a la Sessió de la Comissió Mixta del Departament d’Ensenyament i Entitats Municipalistes. Tot i que encara no s’ha establert la data per a les preinscripcions, s’ha informat que serà després de Setmana Santa, assegurant també que el període de la matriculació es farà abans que acabi juny.  

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219