Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El rei i la reina Carnestoltes 2018, interpretats per Alfonso Lozano i Josefina Cervera
El rei i la reina Carnestoltes 2018, interpretats per Alfonso Lozano i Josefina Cervera

Xuxelàndia, segon guanyador en la categoria de Carrosses
Xuxelàndia, segon guanyador en la categoria de Carrosses

Descubiendo el fuego, l'aposta d'aquest any del grup d'Ingenial Company
Descubiendo el fuego, l'aposta d'aquest any del grup d'Ingenial Company

"el retorn de les vespes", l'única comparsa d'aquesta edició 2018
"el retorn de les vespes", l'única comparsa d'aquesta edició 2018

Un Carnaval ple de festa i d’animació

12 de febrer de 2018


El fred no va fer enrere als cebrianencs a l’hora de gaudir del Carnaval. El passat dissabte la nostra localitat va viure un cop més la festa de la disbauxa i de les disfresses amb una gran quantitat de participants. Ingenial Company, la companyia guanyadora de l’any passat ens va portar el número “Descubriendo el fuego” en la qual, amb vint-i-vuit participants, es representava el descobriment del foc, ajudats amb divertides coreografies i una espectacular carrossa de llums. En segon lloc i de prop els va seguir “Xuxelàndia”, on una vintena de participants de totes les edats van ballar al ritme d’animada música disfressats de llaminadures.  El grup de patinatge artístic va portar al carnaval cebrianencs l’únic comparsa de la festa “El retorn de les vespes”, on 36 persones vestides amb roba vintage i perruques rosses i roses varen desfilar en companyia d’espectaculars vespes roses de cartó. A banda, també hi van participar els grups reduïts “Ninots”,” Michelín”, “UP”, “Unicorns de fantasia”, “Lego soccer”, “Venècia”, “Regreso al futuro”, “Fast food”, “Cookiecupcake” i “Starwars”, que havien estat inscrits prèviament. A més, de manera espontània van aparèixer nous participants com “Epi i Blas”, “Wallie”, “Frozen”, “La alfombra voladora”, “Xines”, “Fregona vileda”, “Cub de rubik”, “Palomitas”, “Batman”, “Frida Kahlo” i “Rockie Balboa”.

Un cop finalitzada la rua la festa va continuar en el pavelló municipal, on els participants van tornar a repetir les seves coreografies. Tot seguir  DJ Urban events es va encarregar d’animar el vespre amb un equip de DJ i d’animació amb el què van fer ballar a grans i a petits al ritme de la música més actual. 


El rei i la reina del Carnaval, interpretats per Alfonso Lozano  i Josefina Cervera, van oferir una espectacular representació acompanyats de la carrossa presidencial que els va fabricar Sant Cebrià Actiu. Els reis es van encarregar de dirigir la festa i presentar les comparses, de llegir el pregó i de repartir els premis del jurat, on “UP” van quedar primer en categoria de grup petit, seguit per “Venècia”  i  “Unicorns de fantasia”. Els premis individuals van ser per “Alfombra voladora”, “Frida Kahlo” i “Cub de Rubik”. L’única comparsa es va endur el primer premi de comparses i “Descubriendo el fuego” i Xuxelàndia van quedar en primer i segon lloc respectivament, pel què fa a la modalitat de carrosses.  Durant l’entrega de premis es van repartir uns certificats acreditatius, tot i que per recollir els premis físics els guanyadors hauran de passar per l’ajuntament. 


Des del consistori volem agrair, com sempre, l’esforç de tots aquells que han fet possible la celebració d’aquesta festa com han estat els excepcionals rei i reina del Carnestoltes, el jurat, que va realitzar un acurat treball, protecció civil, la policia,  Sant Cebrià Actiu i la Creu Roja.  A més, també  animem a que tots els que vulguin participar en la pròxima edició com a rei i reina del carnaval o com a jurat, es posin en contacte amb la regidoria de festes i cultura de l’ajuntament. En aquest enllaç podeu veure la galeria fotogràfica del Carnaval 2018 Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219