Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Un any d'SMALP

9 de febrer de 2018


En pocs dies farà un any de l’entrada en funcionament del Servei  Municipal d’atenció logopèdia i psicològica (SMALP) al nostre municipi. El servei anterior es va renovar, afegint la figura del psicòleg per poder donar quest tipus d’atenció als infants que en tinguessin necessitat. Des de l'ajuntament asseguren que estan molt contents del desenvolupament i acollida que el nou servei està tenint: “a dia d’avui estem oferint serveis de logopèdia i/o psicologia a un nombre de 20 nens i nenes. Treballem amb els centre educatius de primària i secundària, en coordinació amb mestres, psicopedagogs i altres referents educatius dels nois i noies, per tal de donar coherència a la intervenció integral amb aquests. Amb la mateixa finalitat, treballem també amb les famílies, per tal de donar recolzament i orientació en relació als processos de desenvolupament educatiu, social i/o emocional dels seus fills.” 


Des de l'àrea d'ensenyament es vol compartir la il·lusió d’aquest projecte, que s’ha anat construint i que encara es construeix atenent a les necessitats que es perceben al voltant de l’entorn dels infants i adolescents del municipi i de les seves famílies. Es vol donar les gràcies a tothom: famílies i professionals de tots els àmbits amb els que treballen, per la confiança i la col·laboració. 


Seguim treballant!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219