Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
V Fòrum d'emprenedors del Maresme
V Fòrum d'emprenedors del Maresme

La cinquena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme ja té data

6 de febrer de 2018


El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme 2018 tindrà lloc el divendres dia 23 de febrer, de 9.30 a 12.45 h. Aquesta iniciativa del Consell Comarcal, que vol acostar l'emprenedoria als joves a partir d'experiències properes, tindrà aquest any com a temàtica central de les conferències les xarxes socials.


Aquest fòrum, que se celebrarà al Teatre Monumental de Mataró, ha confirmat la presència d'algunes de les persones clau en el panorama de l'emprenedoria com són l'experta en màrqueting i docent universitària Txell Costa o el doctor en filosofia, escriptor i docent Enric Puig. Ponents que asseguren, tot i que l'agenda encara no està acabada de tancar, la presència d'influencers del sector i diferents punts de vista sobre la temàtica. A banda, s'explicaran tres casos d'èxit de la mà de joves del Maresme i es realitzarà una sessió col·lectiva de Tema Building, per millorar la cohesió, l'autoestima i la motivació.


Per atendre a l'acte s'haurà de realitzar la inscripció a través de la pàgina web del Consell Comarcal, tant per a persones que hi vulguin assistir a títol individual com per a centres docents i grups. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219