Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Taller de maternitat conscient
Taller de maternitat conscient

Taller de maternitat conscient

5 de febrer de 2018


Les Dones de la Vallalta han organitzat, en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Pol de Mar, una trobada en la que busquen “connectar, treballar i mirar” a la maternitat.


Proposen deixar enrere la concepció actual que és te de la maternitat per redescobrir el potencial que les dones tenen per ser mares. Un treball en grup, liderat pe Sígrid Fadrique (www.sigridfadrique.com) que té per objecte endinsar als participants en una nova perspectiva de la maternitat. 


El preu del taller és de 35 €, tret de si es porta una acompanyant, cosa que representaria un descompte de 5€ per les dues participants. S’impartirà al local de les Dones de la Vallalta, al carrer Ignasi Mas Morell 12, 1er 1a, de Sant Pol de Mar el dia 24 de febrer  de 10 del matí a 13.30 h.


Per assistir cal inscriure’s prèviament mitjançant el correu sigrid.fadrique@gmail.com o a través del número de telèfon 622395594

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219