Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 13 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

EN RECORD D'EN FERRAN REYERO

3 de setembre de 2010


El passat 27 d'agost de 2010 en Ferran Reyero i Calvo, regidor de Cultura, de la urbanització de Castellar d'Indies i company de tots nosaltres ens va deixar després d'una llarga enfermetat. El passat 28 d'agost de 2010  tingué lloc un ple extraordinari a l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta amb aquest motiu.

 

Els companys i companyes d'aquest Ajuntament volem donar el nostre condol especial a la família i dir unes paraules en el seu record.

 

Tots i totes venim a la feina a treballar, és part de la nostra realitat. A la feina trobes companys i companyes amb qui convius durant moltes hores al dia i amb qui comparteixes moments bons i moments no tan bons. Crees un vincle, una relació i quan algú dels teus companys se'n va ... queda un buit i una tristor.

 

I això és el que ens ha passat amb en Ferran Reyero. Ha marxat i el fet de que ja no el podem veure, ens crea una buidor i una emoció que ara ens recorda els moments compartits amb ell. I ... encra que hem compartit moltes hores amb ell, ens ha sorprès saber les seves habilitats esportives, ostres !! en Ferran campió de Catalunya i Espanya de judo!! Això demostra que la vida és més que la feina i que és molt interessant poder conèixer les persones per saber una mica més d'elles cada dia.

 

Els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la corporació en general lamentem molt que en Ferran no estigui amb nosaltres, però ens queda el seu record. Ha estat una mostra d'esforç i dedicació al servei de Sant Cebrià, malgrat la malaltia que l'ha acompanyat els últims dies.

 

TOTS I TOTES NOSALTRES ET RECORDAREM 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219