Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Pressupostos inicials per al 2018 tancats i un mes per l’aprovació inicial del POUM

30 de gener de 2018


Un dels principals punts de l'últim Ple Municipal, celebrat el vespre de dijous de la setmana passada, feia referència al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal i a l'aprovació inicial d'aquest per part de tots els càrrecs de govern i de l'oposició. Quelcom que no va succeir, ja que els regidors de l'oposició van al·legar de manera unànime no haver disposat del temps suficient per poder estudiar tota la documentació que se'ls havia facilitat en referència als canvis introduïts en el nou POUM.


Donades les circumstàncies, l'alcaldessa Sònia Scafa, atenent a totes les peticions realitzades, va accedir a les demandes que se li van fer i va concedir el període aproximat d'un mes perquè els regidors de l'oposició tinguin el temps que requereixen per tal de poder avaluar i consultar tota la informació rebuda al voltant del nou pla. L'aprovació d'un POUM és excepcional i , a diferència de la majoria d'acords de Ple que s'aproven per majoria simple, demana una aprovació per majoria absoluta, quelcom que per tant, feia necessària la decisió presa per l'edil de concedir més temps.


En el mateix Ple es va realitzar també l'aprovació inicial del pressupost general per a l'exercici de 2018, en el que es va destinar un total de 4.471.175 € per a despeses, on les partides de Personal i de Béns i Serveis ocupen els llocs capdavanters de la llista. Seguides per financeres, transferències corrents, inversions o passius financers. Tenint en compte el pressupost de l'any 2017, s'ha reduït una quantitat aproximada de 30.000 euros, donada la baixada del 2% de l'IBI proposada pel govern. Altres dels punts que es van tractar, varen ser qüestions relacionades amb l'imminent enllumenat de les urbanitzacions del municipi i la renúncia del càrrec com a regidor de Pere Vega, del PSC. Un acomiadament en el qual el regidor va dir adéu a una llarga carrera i on va rebre un aplaudiment i paraules d'encoratjament per al seu futur per part de la resta de membres del ple.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219