Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
IMSERSO Termalisme 2018
IMSERSO Termalisme 2018

IMSERSO vacances 2018
IMSERSO vacances 2018

Arrenquen els programes de vacances i de termalisme 2018 de l’IMSERSO

24 de gener de 2018


L'IMSERSO ofereix el Programa "Vacances per a la gent gran" en el que s'ofereix als col·lectius de la tercera edat diferents modalitats de viatge com estades a zones costaneres per descansar, viatges cultures o turisme de natura. Serveis com el desplaçament d'anada i tornada de la capital a l'hotel, allotjament en règim de pensió completa, assistència sanitària, activitats d'oci o animacions, s'inclouen en aquesta iniciativa, que té per objecte que els pensionistes puguin viatjar amb garanties.

Per a poder gaudir d'aquest programa es pot demanar la sol·licitud a serveis socials de l'ajuntament de Sant Cebrià i lliurar-la al mateix lloc. El termini màxim per a la presentació serà fins al 26 de febrer.

Paral·lelament, l'IMSERSO també ofereix el programa de Termalisme, que neix amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones de la tercera edat, mitjançant l'oferiment de tractaments termals als pensionistes del sistema de la seguretat social a preus reduïts, contribuint a prevenir, rehabilitar i a recuperar funcions i evitar altres tipus de tractaments més invasius.

Tots aquells que vulguin gaudir del tractament durant el primer torn, de febrer a agost de 2018, es poden inscriure fins al dia 10 de maig i entraran a la llista d'espera. En el cas del segon torn, de setembre a desembre, tindran fins al dia 31 d'octubre per inscriure's i entrar a la llista d'espera.

L'adjudicació de les places s'efectuarà en funció de la puntuació que s'obtingui a través dels expedients, tenint en compte els balnearis i torns sol·licitats. De la mateixa manera que amb el programa de vacances, els impresos de formulari es podran presentar i recollir al departament de serveis socials de l'ajuntament.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219