Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
carrossa de Carnaval 2017
carrossa de Carnaval 2017

Sant Cebrià celebrarà el Carnaval amb una rua i una festa amb DJ al pavelló municipal

23 de gener de 2018


S’acosta carnaval i la nostra vila es prepara un any més per aquesta festa, on diversió i disbauxa regnen durant uns dies. 


A la rua podran participar-hi comparses, grups reduïts i carrosses individuals, que prèviament hauran d’haver emplenat el full d’inscripció que trobaran disponible al taulell d’atenció al ciutadà de l’ajuntament d'aquí a uns dies. A banda, les bases amb la informació necessària per als participants sortiran publicades en el web municipal com a finals de setmana.


El programa d’enguany començarà divendres dia 9 de febrer amb la rua infantil del CEIP El Pi Gros, on es podrà veure, a partir de les 10 h del matí, als nens i les nenes de l’escola fent un recorregut pel poble disfressats. L’endemà,  dissabte dia 10 de febrer, es donarà la benvinguda al Rei i a la Reina del carnaval, on a les 18 h sortirà la rua des del Carrer Miquel Martí i Pol per acabar finalitzant en el pavelló municipal. La nit continuarà amb una Gran Festa de carnaval amb DJ en el Pavelló on es realitzarà l’entrega de premis i la festa s’allargarà fins ben entrada la nit. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219