Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Donar suport als pacients de càncer
Donar suport als pacients de càncer

La Unitat comarcal del Maresme de l’aecc-Catalunya contra el Càncer ofereix una conferència per a aprendre adonar suport als pacients de càncer”

18 de gener de 2018


La Unitat comarcal del Maresme de l’aecc-Catalunya contra el Càncer  ha organitzat de cara a aquest 2018 una sèrie de conferències al voltant de temàtiques que poden ser rellevants per a la ciutadania que viu de prop una malaltia oncològica. 


La primera conferència d’enguany serà a càrrec de Mar Leiva, psicooncòloga de l’aecc-Catalunya contra el Càncer i es centra en aquest cas en una vesant més psicològica per a totes les persones que es troben al voltant de la malaltia,  ja es tracti de tant de persones que pateixin la malaltia, els seus familiars i persones del seu voltant o voluntaris i professionals que estan en contacte directe amb malalts oncològics.  “Com donar suport als pacients de càncer” és el títol d’aquesta xerrada i tindrà lloc el dijous 25 de gener a les 18.30h a l’AECC. Unitat Comarcal del Maresme, en el carrer Onofre Arnau, 13-15 de Mataró.


Per assistir a la xerrada caldrà confirmar l’assistència a través del correu electrònic maresme@aecc.es o des de telèfon 930 129 383 (16h a 20h), ja que l’aforament és limitat. 


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219