Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
xerrades calella
xerrades calella

Calendari de Xerrades per a Familiars d'Alzheimer a Calella

18 de gener de 2018


L'Hospital de Calella, amb el suport de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital (AVAH) i en col·laboració amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Maresme (AFAM),s’encarrega de dur a terme el programa d'atenció a les persones afectades per una demència, així com a les seves famílies. Un programa que contempla l'atenció psicològica individual i grupal a les famílies, des dels primers símptomes de deteriorament cognitiu, donant-los pautes i orientant-los amb el recurs d'estimulació cognitiva adient , segons el moment evolutiu de la malaltia.


Dins d’aquest marc, s’organitzen unes Xerrades per a familiars amb la intenció d’oferir tota la informació i ajuts possibles per aquells qui conviuen de prop amb una d’aquestes malalties.  Us adjuntem en el document PDF (a la dreta de la pàgina) el calendari per tot aquest 2018.


Les persones que puguin ser candidates a beneficiar-se i que accedeixen per primera vegada a aquestes xerrades, caldrà que sol·licitin una primera entrevista amb la Lorena Grau (Neuropsicòloga de l'AVAH), ubicada a l'Hospital de Calella.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219